Călin Geambașu, mesaj plin de durere. De doi ani, fiul său trece prin momente cumplite

Călin Geambașu, mesaj plin de durere. De doi ani, fiul său trece prin momente cumplite
Călin Geambașu, mesaj plin de durere. Războiul din familie continuă!

Războiul din familia Geambașu, deși părea că s-a domolit, din cauza lipsei de reproșuri și acuzații, nu este așa. Călin Geambașu îl acuză în continuare pe tatăl său de un comportament care nu este în conformitatea cu cel familist pe care îl arată în mediul online. Fiul lui Petre Geambașu a mai făcut și declarații extrem de emoționante despre perioada grea în care se află micuțul lui, Davin. Ce se întâmpl cu băiețelul?

Războiul din familia Geambașu continuă

Nu cu mult timp în urmă, scandalul din familia Geambașu a fost reluat de Călin. Cu toate că se părea că apele s-au calmat, deși nu s-ar fi crezut vreodată că securea războiului să fie îngropată, lucrurile nu au fost așa. Scânteia s-a reaprins, iar Călin Geambașu a readus în față reproșuri la adresa tatălui său, după prima zi din noul an școlar. Artistul i-a informat pe toți cei care îi credeau postările lui Petre Geambașu din online despre familie și nepot că minte, iar realitatea este cu totul și cu totul alta.

„Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul? Nu mai știi unde e Școala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil”
Călin Geambașu

Călin Geambașu, despre momentele grele prin care trece fiul său
Călin Geambașu, despre momentele grele prin care trece fiul său

Ce se întâmplă cu fiul lui Călin?

Davin, băiețelul lui Călin Geambașu, trece printr-o perioadă extrem de grea în care se pare că îl are alături doar pe tatăl său. Angelica Cadar, mama micuțului, este reținută de terapiile „în tratarea psihicului uman”, astfel că nu este disponibilă fizic și psihic pentru a-i fi alături în noul capitol al lui Davin, începutul clasei a IV-a.

„DaviN a pornit și în clasa a IV-a fără vreo îmbrățișare din partea mămicii lui, frumoasa Angelica Cadar, care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman, locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate”
Călin Geambașu