Cadourile care vă distrug viața. Nu accepta aceste daruri, aduc numai ghinioane

Cadourile care vă distrug viața. Nu accepta aceste daruri, aduc numai ghinioane
Ce cadouri va distrug viata

Poate nu știai, dar există cadouri care îți pot distruge viața, fără să știi măcar motivul. Astfel că celebrul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru, spune că există șapte cadouri care trebuie refuzate, deoarece ele pt aduce mult ghinion, boală sau pot să taie soarta, însemnând că poți rămâne singur/singură toată viața.

Cadourile care vă distrug viața

Mai mult decât atât, aceste cadouri pot să îți fure frumusețea sau energia. Chiar dacă pare un mit, sunt mai mulți specialiști care au confirmat acest lucru.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există câteva cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Deci, nu este bine să dai sau să primeștu un ceas, deoarece acesta simbilizează despărțirea: „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, a spus Lidia Fecioru.

Ce cadouri simbolizează boala

„Tot o separare semnifică și florile galbene dăruite unei femei. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a adăugat aceasta.

Însă peste toate, cel mai grav este să primești cadou cuțite. Acestea pot tăia soarta. Dar există o metodă prin care să fie evitată această situația.
„Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a spus bioenergoterapeutul.

De asemenea, să nu accepți nici oglinzi drept cadou, mai ales din partea unei femei. Oglinda, dăruită unei femei, de către o altă femeie, poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Așadar, un astfel de dar trebuie luat cu mare atenție de la cine îl primeşte.

În plus, și boala poate apărea în viața ta și de la un banal motiv, și anume, vase primite în dar. „Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a conchis Lidia Fecioru. Așadar, mare atenție ce cadouri oferi, dar și ce cadouri primești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI