Cadouri neinspirate de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce să nu cumperi, sub nicio formă!

Cadouri neinspirate de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce să nu cumperi, sub nicio formă!
Cele mai neinspirate cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar luna destinată doamnelor stă și ea să vină. Bărbații sunt cei puși la încercare în acest timp, pentru că doamnele se pare că au mai multe idei când vine vorba de făcut cadouri. Care sunt cele mai neinspirate alegeri pentru această zi deosebită?

Ziua Îndrăgostiților: cele mai neinspirate idei de cadou

Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar ca fiecare sărbătoare este și ea cuprinsă de cadouri și urări. Găsirea unui cadou pentru această zi e întotdeauna o provocare pentru mulți dintre bărbații care deși își iubesc parteneră nu sunt deloc inspirați în ceea ce privește cadoul perfect.

Un sondaj realizat cu ajutorul a aproximativ 2.000 de americani a condus la realizarea unei liste de cadouri pe care îndrăgostiții nu le mai vor și de care s-au săturat până peste cap.

Mai mult de jumătate din respondenți au afirmat că este „extrem de important” ca partenerul să-și amintească de ziua în cauză și să vină cu o amintire plăcută. Restul au spus că partenerii lor sunt extrem de atenți și că nu trebuie să-și facă griji pentru asta. Ce nu vor majoritatea să primească de Ziua Îndrăgostiților?

Prima pe lista rușinii este un set care să conțină cătușe cu blăniță, iar pe locul doi bărbații sigur sunt uimiți să afle că se află…florile. Doamnele vor să vadă că-și dau silința, așa că oriunde în lume femeia e de părere că doar cu o floare nu se face primăvară.

„Unul din cinci americani care se aflau într-o relaţie (23%) s-au gândit să-şi părăsească partenerul/a după ce au primit un cadou nepotrivit, potrivit noilor cercetări. Deci, dacă doreşti să-ţi impresionezi partenerul/a în această zi, este posibil ca cadourile primite, cum ar fi căpşuni învelite în ciocolată şi şampanie să nu le mai placă”, arată clickpentrufemei.ro.

Nu trebuie să cumperi asta sub nicio formă

1. Cătuşe cu blană (34%)
2. Flori (28%)
3. Cutie de bomboane în formă de inimă (22%)
4. Felicitare amuzantă (25%)
5. Lejerie sexy (24%)
6. Şampanie (19%)
7. Cupoane cadou (18%)
8. Căpşuni învelite în ciocolată (18%)
9. Parfum (17%)
10. Lenjerie de corp (15%)
11. Lumânări parfumate (14%)
12. Serenadă (14%)
13. Masaj (14%)
14. Cină romantică (10%)

Originea sărbătorii

Împăratul Claudiul al II-lea a decis că burlacii sunt soldați mai buni decât bărbații însurați pentru că se pot dedica trup și suflet luptei fără gândul la acasă, astfel a scos în afara legii căsătoria în cazul tinerilor.

Preotul Valentin ar fi fost ucis pentru că a încercat să ajute creștinii să evadeze din închisorile de atunci unde erau torturați dese ori până la moarte. Unul din prizonierii care a fost vizitat de preot s-ar fi îndrăgostit de o tânără, fiica șefului închisorii, și i-ar fi trimis o scrisoare de dragoste prin slujitorul Domnului pe care a semnat-o: „De la Valentin al tău”…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI