Cadoul superb primit de marea Angela Similea. Ce a făcut Ovidiu Komornyk pentru artistă (exclusiv)

Cadoul superb primit de marea Angela Similea. Ce a făcut Ovidiu Komornyk pentru artistă (exclusiv)
Cadoul superb primit de marea Angela Similea. Ce a făcut Ovidiu Komornyk pentru artistă (exclusiv)

Angela Simile a plecat într-o vacanță pe litoralul românesc, acolo unde a petrecut 10 zile la hotelul lui Ovidiu Komornyk.

Cadoul superb primit de marea Angela Similea. Ce a făcut Ovidiu Komornyk pentru ea

Vedeta s-a relaxat la mare, iar când a plecat a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Angela Similea și Ovidiu Komornyk sunt buni prieteni de peste 10 ani. Cei doi au cântat împreună și și-au împărtășit de fiecare dată necazurile și bucuriile.

De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul, nu s-a ferit să ascundă”, spunea Ovidiu Komornyik.

Ei bine, pentru că este proprietarul hotelului din Vama Veche unde a stat Angela Similea, Ovidiu Komornyk a refuzat să îi ia bani artistei pentru cazare.

Vedeta a petrecut 10 zile pe litoral, iar șederea i-a fost asigurată de bunul său prieten chiar în hotelul pe care îl deține, fiind invitata lui specială.

Ovidiu Komornyk are un hotel în Vama Veche

Ovidiu Komornyk deține hotelul Casa OVO, cu plajă și toate facilitățile. Ea a povestit cât de răsfățată s- simtit la mare. Cântărețul nu a vrut să îi ia niciun ban bunei sale prietene.

În urmă cu doi ani, Angela Similea decidea că vrea să se retragă din showbiz. Ovidiu Komornyk a vorbit despre decizia controversată a artistei.

„Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică, spunea Ovidiu Komornyik.

Angela nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot, a adăugat acesta, care nu a ascuns nici faptul că fosta artistă și-a propus să călătorească și să viziteze cât mai multe destinații”, a spus el.

Cântărețului îi merge bine, după o perioadă în care nu a făcut deloc profit cu hotelul. A fost nevoit să se descurce singur în pandemie, dar lucrurile încep să își revină la normal.

„Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ceea eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani. Angela Similea, prietena mea, îmi ridică moralul!, a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI