Cadoul pe care vrea să-l primească Lidia Buble de Crăciun. Artista nu s-a jenat să le spună tuturor

Cadoul pe care vrea să-l primească Lidia Buble de Crăciun. Artista nu s-a jenat să le spună tuturor
Cadoul pe care vrea sa-l primeasca Lidia Buble de Craciun. Artista nu s-a jenat sa le spuna tuturor

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio prezentare. Blondina este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar vocea ei inconfundabilă se aude peste tot la radio și pe Youtube. Fosta concurentă de la Asia Express a mărturisit, recent, care este dorința ei pentru aceste sărbători și ce cadou și-ar dori să primească.

Ce cadou vrea Lidia Buble de Crăciun

Odată cu venirea lunii decembrie, spiritul sărbătorilor le-a cuprins pe vedetele din România. Unii au început deja să-și decoreze casele și apartamentele, în timp ce alții și-au făcut deja lista cu daruri pentru Moș Crăciun.

Lidia Buble nu face excepție de la această regulă, fiind o fană înfocată a Crăciunului. Fosta semifinalistă de la Asia Express sezonul 4 știe ce își dorește să primească de sărbătorile de iarnă. Și, pentru că are o comunitate de fani extrem de strânsă, urmăritori pe care-i ține mereu la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, frumoasa cântăreață le-a împărtășit admiratorilor doleanțele sale.

Veselă, cu zâmbetul pe buze și cu un simț al umorului extrem de dezvoltat, Lidia Buble le-a spus fanilor săi ce-și dorește cadou de Crăciun, în dulcele-i stil caracteristic. Nu este vorba despre o geantă scumpă, bijuterii sau diverse alte accesorii. Blondina visează la o vacanță de o săptămână în însoritul Dubai, acolo unde speră să ajungă în viitorul apropiat.

„Dacă cineva îmi caută cadou, port mărimea 7 zile în Dubai!”, a scris Lidia Buble, amuzată, pe rețelele de socializare, mesaj care a stârnit râsul în rândul prietenilor ei virtuali.

Cum a slăbit Lidia Buble după Asia Express 4

Faimoasa artistă se bucură de forme perfecte, iar silueta ei este una de invidiat. Lidia Buble a mărturisit că a reușit să-și mențină greutatea la un număr ideal de kilograme, după ce s-a întors din Asia Express, acolo unde a participat alături de sora ei Estera.

Deși a pus doar 2 kilograme în aventura vieții sale, Lidia Buble susține că a scăpat repede de acestea cu ajutorul masajului cu bambus.

„Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe.

Persoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură.

Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă.”, a declarat Lidia Buble, în exclusivitate pentru Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI