02 dec. 2021 | 18:35

Cadoul pe care vrea să-l primească Lidia Buble de Crăciun. Artista nu s-a jenat să le spună tuturor

Monden
Cadoul pe care vrea să-l primească Lidia Buble de Crăciun. Artista nu s-a jenat să le spună tuturor
Cadoul pe care vrea sa-l primeasca Lidia Buble de Craciun. Artista nu s-a jenat sa le spuna tuturor

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio prezentare. Blondina este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar vocea ei inconfundabilă se aude peste tot la radio și pe Youtube. Fosta concurentă de la Asia Express a mărturisit, recent, care este dorința ei pentru aceste sărbători și ce cadou și-ar dori să primească.

Ce cadou vrea Lidia Buble de Crăciun

Odată cu venirea lunii decembrie, spiritul sărbătorilor le-a cuprins pe vedetele din România. Unii au început deja să-și decoreze casele și apartamentele, în timp ce alții și-au făcut deja lista cu daruri pentru Moș Crăciun.

Lidia Buble nu face excepție de la această regulă, fiind o fană înfocată a Crăciunului. Fosta semifinalistă de la Asia Express sezonul 4 știe ce își dorește să primească de sărbătorile de iarnă. Și, pentru că are o comunitate de fani extrem de strânsă, urmăritori pe care-i ține mereu la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, frumoasa cântăreață le-a împărtășit admiratorilor doleanțele sale.

Veselă, cu zâmbetul pe buze și cu un simț al umorului extrem de dezvoltat, Lidia Buble le-a spus fanilor săi ce-și dorește cadou de Crăciun, în dulcele-i stil caracteristic. Nu este vorba despre o geantă scumpă, bijuterii sau diverse alte accesorii. Blondina visează la o vacanță de o săptămână în însoritul Dubai, acolo unde speră să ajungă în viitorul apropiat.

„Dacă cineva îmi caută cadou, port mărimea 7 zile în Dubai!”, a scris Lidia Buble, amuzată, pe rețelele de socializare, mesaj care a stârnit râsul în rândul prietenilor ei virtuali.

Cum a slăbit Lidia Buble după Asia Express 4

Faimoasa artistă se bucură de forme perfecte, iar silueta ei este una de invidiat. Lidia Buble a mărturisit că a reușit să-și mențină greutatea la un număr ideal de kilograme, după ce s-a întors din Asia Express, acolo unde a participat alături de sora ei Estera.

Deși a pus doar 2 kilograme în aventura vieții sale, Lidia Buble susține că a scăpat repede de acestea cu ajutorul masajului cu bambus.

„Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe.

Persoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură.

Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă.”, a declarat Lidia Buble, în exclusivitate pentru Viva.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Vești surprinzătoare de la ANM. Vine ce ne dorim mai puțin
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro