Cadoul ciudat primit de Vladimir Putin de la Silvio Berlusconi. I-a trimis peste 400 de astfel de accesorii

Cadoul ciudat primit de Vladimir Putin de la Silvio Berlusconi. I-a trimis peste 400 de astfel de accesorii
Ce cadou a primit Vladimir Putin de la Silvio Berlusconi

S-a aflat care este cadoul bizar primit de președintele rus Vladimir Putin de la Silvio Berlusconi. Fostul premier italian i-a trimis șefului de la Kremlin, de-a lungul timpului, nu mai puțin de 400 de astfel de cadouri. Acum, Vladimir Putin s-a decis să poarte unul dintre ele la parada militară de 9 Mai, când Rusia a sărbătorit înfrângerea Germaniei naziste.

Silvio Berlusconi i-a trimis lui Vladimir Putin 400 de cadouri la fel. Șeful de la Kremlin a purtat unul la parada militară de 9 Mai

Vladimir Putin a purtat una dintre cele 400 de cravate primite cadou de la fostul premier Silvio Berlusconi. Cravata purtată la parada de la Moscova de liderul rus Vladimir Putin este fabricată în Italia, este de lux și costă 130 de euro.

Cravata purtată de Vladimir Putin este bleumarin cu buline. Astfel, de-a lungul timpului liderul de la Kremlin a primit cravate în valoare de 40.000 de euro de la Silvio Berlusconi.

Patronul mărcii de cravate a confirmat totul

Maurizio Marinella, cel care deține marca respectivă de cravate, a confirmat pentru televiziunile din Italia că este vorba despre o cravată italiană, un model extrem de elegant lansat ca modă de Silvio Berlusconi. Maurizio Marinella a mai confirmat, în afară de preț, că ultimul lot de cravate i-a fost trimis lui Vladimir Putin în urmă cu un an.

„Acesta a spus că, în ultimul an, la Vladimir Putin au ajuns cam 300-400 de cravate și că toate acestea erau controlate pentru a nu conține microfoane sau camere mici sau alte aparate”, a transmis Naty Badea, corespondent Antena 3 în Italia.

Vladimir Putin nu mai pare deloc puternic

În afară de ținuta vestimentară, apariția de ieri a lui Vladimir Putin a fost atent studiată, în contextul în care în ultimul timp au fost numeroase speculații cu privire la sănătatea președintelui rus.

Vladimir Putin a alimentat din plin aceste speculații în timpul paradei militare, când a apărut învelit cu o pătură pe picioare. Acest fapt este în contrast puternic cu imaginea de om puternic pe care el a încercat să o impună de-a lungul timpului.

Vladimir Putin, bătrân și obosit?

Astfel, jurnalistul John Sweeney, care trasmite în prezent din Ucraina, a postat pe Twitter: „Vladimir Putin-o pătură pe genunchi, obrajii plini, ca un hamster umplut cu steroizi-arată o figură slăbită în timp ce armata rusă trece pe lângă Kremlin. Fără declarație de mare război, fără chemare, fără generalul Gerasimov”.

„Așa că, am urmărit o parte din paradă și l-am urmărit cu atenție pe Putin. Putin nu părea puternic, nu părea încrezător și nu părea fericit. Părea bătrân obosit, și gras…umflat, care stă sub o pătură în poală. Nu arată bine”, a scris un alt utilizator de Twitter, Wallis Weaver.