Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma româncei

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma româncei
Simona Halep a învins şi vremea rece şi a obţinut calificarea în turul 2 la Roland Garros

Simona Halep şi-a sărbătorit ziua de naştere prin muncă. A avut meci în turul 1 la Roland Garros 2020 chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani. Şi şi-a făcut cadoul perfect, o victorie în minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. După meci, Simona a avut parte de o mare surpriză. A fost invitată la Eurosport pentru a analiza jocul împreună cu prezentatoarea Barbara Schett. Iar aceasta din urmă a profitat de moment pentru a-i ura la mulţi ani. O hologramă a Simonei Halep a apărut în studioul Eurosport, iar Barbara Schett chiar i-a întins felia de tort. Şi reacţia româncei a fost genială. S-a întins pentru a sufla în lumânare.

Simona Halep şi Barbara Schett, moment spectaculos la TV

Simona Halep o va înfrunta pe Irina Begu în turul 2 la Roland Garros 2020. Partida e programată marţi

„Victoria de astăzi a fost cadoul perfect pentru mine. A fost ceva special să joc de ziua mea la Roland Garros. Probabil ceva unic. Nu pot să sărbătoresc prea mult, pentru că trebuie să stau în cameră. Probabil că o să îmi iau o sticlă de apă. Doar am vorbit cu apropiații astăzi, nimic special. Probabil voi avea timp să sărbătoresc după turneu”, a declarat Halep la conferința de presă.

Simona Halep este favorită numărul unu la această ediţie a Roland Garros 2020. Ar putea obţine al treilea titlu de Grand Slam pentru ea, după cele de la Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019. Premiul pentru câştigarea finalei din acest an de la Paris este de 1,6 milioane de euro. Momentan, prin victoria din turul 1 al competiţiei, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 82.000 de euro.

În turul 2 de la Roland Garros 2020, Simona Halep o va înfrunta pe Irina Begu. Aceasta din urmă a reuşit să o învingă astăzi pe Jil Teichmann, scor 6-4, 4-6, 6-3. Partida va avea loc în cursul zilei de marţi. Simona Halep a câştigat toate cele şapte partide disputate până acum contra Irinei Begu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI