Cadou inedit pentru Anamaria Prodan. Dani Mocanu a reacționat imediat: „Nu cred că îi place”

Cadou inedit pentru Anamaria Prodan. Dani Mocanu a reacționat imediat: „Nu cred că îi place”
Dani Mocanu o are veșnic în vizor pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are fani și între persoanele cunoscute publicului larg. Dani Mocanu nu o scapă din priviri de când a auzit de divorțul de Reghecampf. Cum a reacționat manelistul recent în cadrul unei piese? O vizează pe impresară.

Dani Mocanu o are mereu în gând pe Anamaria Prodan: reacția recentă a manelistului

Anamaria Prodan are fani și în rândul numelor cunoscute deja publicului. Mai exact, Dani Mocanu o adoră pe impresară și este mereu cu gândul la ea, arată dedicațiile constante pentru aceasta. Un alt coleg de breaslă a încercat să îl copieze și a compus și el o piesă pentru încă soția lui Laurențiu Reghecampf.

De asceasta dată Mihăiță Piticu a scris o piesă de jale cu care Mocanu nu este de acord. Cel din urmă susține că agentului FIFA nu îi plac astfel de melodii triste. Pasiunea recentă pentru cunoscuta vedetă de TV este dovedită din nou de bărbatul care pare că este înnebunit după ea.

Piesa „Bo$$”, făcută special pentru impresară, a ajuns și ea în topurile YouTube-ului românesc așa cum ajung majoritatea pieselor acestuia. Concret, la o lună de la lansare are nu mai puțin de 7.6 milioane de vizualizări.

Între timp, alt cântăreț a luat-o în vizor pe blondină și i-a scris melodia: „Of, crăpa-ți-ar inima!”, care vorbește despre suferință și despărțiri. Desigur că fanii Anei s-au gândit imediat la scenariul în care este în prezent. Dani Moncanu nu este surprins de faptul că alți colegi de breaslă încearcă să-l copieze: „Am fost și sunt o putere în mediul online!”

„Toți ceilalți vor să se ia după tine”

„Nu am ascultat piesa lui, dar sincer nu cred că Anamariei îi plac melodiile de jale! Vă dați seama, atunci când ești o forță pe internet, toți ceilalți vor să se ia după tine. Pe mine mă flatează acest lucru! Faptul că alții mă copiază înseamnă că sunt numărul 1! Nu am nimic cu nimeni. Le urez succes tuturor!

Nu m-am lăsat influențat de nimeni atunci când i-am făcut dedicații Anei Maria Prodan! Dacă a fost pentru că am o simpatie pentru ea, nu vă pot spune! Când ești un talent și ești binecuvântat de Dumnezeu, poți face piese despre orice! Poți face o melodie și despre Tom și Jerry sau >!”, a detaliat manelistul, pentru wowbiz.ro. 

Fanii impresarei abia așteaptă ce va urma și cum poate se vor întrece și alți maneliști în dedicații pentru ea.