Cădere psihică după Survivor România. Tulburător ce a pățit o concurentă din ultimul sezon

Cădere psihică după Survivor România. Tulburător ce a pățit o concurentă din ultimul sezon
Ce concurentă a suferit enorm după ce s-a întors de la Survivor România

Survivor România aduce multe schimbări în viața concurenților, unele bune, altele mai puțin bune. În timp ce unii au parte de multe provocări profesionale după experiența din Republica Dominicană, alții încearcă să revină la viața normală de zi cu zi.

Probleme după Survivor România. Ce concurentă a suferit enorm

O cunoscută concurentă de la Survivor România s-a luptat cu diferite probleme după ce s-a întors în țară. Aceasta a devenit extrem de faimoasă după ce a participat în competiția desfășurată în Republica Dominicană, așa că fanii i-au urmărit orice mișcare.

Roxana Ghiță, una dintre cele mai controversate concurente din show, a recunoscut că, în primă fază, i-a plăcut faptul că se bucura de multă atenție. Aceasta s-a bucurat de multă susținere din partea publicului, dar, în cele din urmă, criticile au pus-o la pământ.

„La început… boost-ul asta de persoane care te cunosc și te recunosc pe stradă, și te bagă în seamă… a fost foarte ciudat pentru mine.

Pentru că am venit dintr-un loc unde eram cea mai normală persoană (râde – n.r.), socializam cu prietenii, cu alți oameni, eu sunt o persoană sociabilă, dar nu m-aș fi gândit vreodată că o să am atâția oameni care mă susțin sau oameni care-mi dau ‘hate'”, a povestit ea pentru Ciao.

„Am avut o cădere psihică”

La un moment dat, Roxana Ghiță a trecut printr-o cădere psihică, așa că s-a văzut nevoită să renunțe la conturile pe care le avea pe diferite platforme de socializare. Aceasta a explicat că fost rănită după ce a devenit faimoasă printre internauți.

„În prima perioadă mi-a plăcut foarte tare, după care a început ușor, ușor să nu-mi mai placă neapărat ce a venit la Survivor. Mie, la Survivor, mi-a plăcut experiența. Nu mi-a plăcut neapărat că a fost o emisiune TV.

Și… am avut o cădere psihică la un moment dat, în iulie-august. Și am închis conturile de social media. Mă simțeam foarte toxic înainte, după care s-a remediat.

Începuse să-mi scadă followersii… Simt că m-a rănit destul de mult social media și toate chestia asta de faimă și vedetisme.”, a mai zis ea.

Cum a reușit Roxana Ghiță să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei

Totuși, Roxana Ghiță nu a apelat la un specialist, deși era gata să facă această alegere pentru a se lupta cu suferința. Aceasta a reușit să își revină și să treacă peste probleme prin forțele proprii, dar și pentru că a avut mulți oameni alături de ea care au sprijinit-o.

„Nu m-am dus, deși aș fi vrut. Eram fix pe punctul de a merge la un psihoterapeut. Doar că… atunci când ești în momentele alea îți este cumva mai greu să accepți că ai nevoie de ajutor. Dar am avut noroc să am oameni în jurul meu, care m-au susținut.

Și am lucrat eu cu mine să-mi dau seama că eu sunt eu și dacă mie îmi place de mine nu ar trebui să mă intereseze ce spune altcineva despre mine. M-am ridicat 80% singură, 20% m-au ajutat cei care au fost lângă mine.”, a adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI