Cabral a stricat surpriza Andreei Ibacka. Blonda s-a supărat și a plecat în casă VIDEO

Cabral a stricat surpriza Andreei Ibacka. Blonda s-a supărat și a plecat în casă VIDEO
Cum i-a stricat Cabral Andreei surpriza

Andreea Ibacka a vrut să îi facă o surpriză lui Cabral și să îi dezvăluie sexul copilului, însă blonda se pare că nu a reușit să facă asta.

Cum a reacționat Cabral când soția sa a vrut să îi dezvăluie sexul copilului

Andreea Ibacka a mers în curtea casei, acolo unde Cabral se afla și a încercat să îl surprindă cu vestea sexului copilului. Aceasta s-a pregătit pentru acest moment, având și un balon în mână și pe cineva care să filmeze momentul și să surprindă reacția prezentatorului.

Însă mare a fost surprinderea Andreei Ibacka, când Cabral a negat că ar vrea să afle sexul copilului, spunând că, de fapt, nu vrea să îl afle sub nicio formă. După mai multe insistențe, Andreea Ibacka a plecat supărată, iar momentul a fost postat de actriță pe pagina sa de socializare.

”O să avem încă o fetiță sau un băiețel? Gender reveal, cum ar fi (că sună mai bine decât “dezvăluirea genului”)… pentru tătic. Cabral, o să avem…”, a scris Andreea Ibacka pe Facebook.

Amintim că în urmă cu trei luni, Cabral a fost cel care a anunțat că frumoasa sa soție este din nou gravidă, cei doi devenind părinți pentru a doua oară.

 ”Încă unul. Livrare: Toamna 2021”, scria Cabral în postarea sa.

Cabral și Andreea Ibacka sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi mai au o fetiță, pe nume Namiko, care le umple inima de bucurie. În urmă cu ceva timp, Cabral povestea cum a cucerit-o pe frumoasa actriță. El a spus că a fost dragoste la prima vedere, iar de vină au fost ” șarmul său incredibil” și ”prezența sa enigmatică”. Cei doi sunt împreună 14 ani.

”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a declarat Cabral pentru viva.ro.

Fiica cea mare a lui Cabral nu dorește să comunice cu el

Cabral a mai fost căsătorit anterior cu Luana Ibacka, iar din relația celor doi a rezultat o fiică, pe nume Inoke, în vârstă de 19 ani. Acesta mărturisea recent că fiica cea mare nu vrea să comunice cu el.

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului.

Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI