Cabral a dezvăluit două lucruri extrem de rușinoase despre Mihai Bobonete. Toată România le-a aflat acum!

Cabral a dezvăluit două lucruri extrem de rușinoase despre Mihai Bobonete. Toată România le-a aflat acum!
Ce a spus Cabral despre Bobonete. Reacția viitorului prezentator PRO TV, după ce a fost provocat să îl descrie pe actor în trei cuvinte.

Adela Popescu și Cabral Ibacka fac echipă în toamnă la PRO TV. Cei doi au început deja să participe împreună la diverse emisiuni televizate, printre care se numără și „La Măruță”. În cadrul ediției de marți, amândouă persoanele publice au fost nevoite să răspundă la cele mai incomode întrebări. Află ce a spus Cabral despre Bobonete.

Ce a spus Cabral despre Bobonete

O nouă emisiune va fi difuzată din toamnă de către PRO TV. Adela Popescu și Cabral vor prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Însă până a apărea împreună pe ecranele din România, cei doi au fost invitați la ediția de marți a emisiunii „La Măruță”, unde au acceptat provocarea de a participa la jocul „Sosurile picante”.

Au fost puse cele mai incomode întrebări. Și, deși Adela Popescu a încercat să fie finuță și să nu supere pe nimeni, lucrurile au stat total diferit în cazul colegului său. Cabral nu s-a abținut absolut deloc.

Iată cum l-a umilit Cabral pe actorul Mihai Bobonete, în direct la televizor! Provocat să realizeze o descriere scurtă, dar negativă a actorului Mihai Bobonete, Cabral nu a dat dovadă de niciun fel de jenă.

„Râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată!”, a răspuns, fără să stea pe gânduri, Cabral.

Cum a reacționat Adela Popescu

Desigur, totul a fost în spirit de glumă, potrivit la cei mai mulți din platou. Adevărul despre reacția lui Mihai Bobonete rămâne de aflat. Cert este, însă, că Adela Popescu, cea alături de care va prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a avut o reacție diferită.

Cabral a mai vorbit, de asemenea, și despre Cove, despre plecarea sa.

„Cabral: Ritmul lui era un pic diferit față de al nostru, ăstora din PRO. Când a venit aici a dat dovadă că a fost mai bun decât unii dintre noi.

Adela Popescu: Te referi la mine!

Cabral: Nu, mă refer la Ciucă (n.r.: colegul lui Măruță)”, a spus Cabral la PRO TV.

Adela Popescu a trebuit și ea, la fel precum colegul ei, să răspundă la o serie de întrebări incomode. Toate adresate, bineînțeles, spre deliciul publicului. Nu se știe ce întrebare a primit prezentatoarea de televiziune la un moment dat, însă a răspuns scurt: „Andreea Marin”.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, vedeta a primit o întrebare destul de sensibilă. Dată fiind situația din showbiz, aceasta nu a dorit să jignească sau să creeze discuții, motiv pentru care a preferat să nu dezvăluie întrebarea.