‘Ca în filmele cu mafioți’. Cum se pregătesc vedetele să participe la Masked Singer

‘Ca în filmele cu mafioți’. Cum se pregătesc vedetele să participe la Masked Singer
Pregătiri intense în rândul concurenților de la emisiunea Masked Singer

Spectaculoasa emisiune Masked Singer dă bătăi de cap nu numai juraților, ci și interpreților care se pregătesc sârguincios pentru rolul pe care îl au. Cum se derulează o zi de filmare pentru cei care participă la show? N-ai fi crezut că e atât de mult de muncă.

Pregătiri intense în rândul concurenților de la emisiunea Masked Singer

Una din emisiunile surprinzătoare preferate acum de români a debutat în luna septembrie a acestui an. Masked Singer România urmează modelul show-ului cu același nume din mai multe țări și îi are protagoniști pe unii din cei mai volatili concurenți care sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în tranformarea lor. Cei patru jurați obișnuiți să le vadă fețele artiștilor trebuie să-și dea seama de persoana care se află în spatele măștii și să unească detaliile pe care aceștia le lasă la suprafață în speranța unei demascări mult așteptate.

În seara trecută, Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan s-au chinuit să găsească artistul din spatele unui costum imens, dar tot n-au reușit să o dibuiască pe celebra Alexandra Stan. Solista mărturisește că o zi la Masked Singer e una foarte complexă. Vedeta a oferit mărturii despre fiecare detaliu din aparița sa în cadrul emisiunii, de când a plecat de la locuința sa până când a ajuns pe platourile de filmare și în cabina de machiaj. Cum s-a pregătit cântăreața și cum a decurs totul?

Alexandra Stan, despre experiența de la Masked Singer
Alexandra Stan, despre experiența de la Masked Singer

„Acolo mă urcam într-o dubiță în care era un șofer care știa cine sunt”

„Eu plecam cu mașina către locul de întâlnire dintr-o parcare. Acolo mă urcam într-o dubiță în care era un șofer care știa cine sunt. Aveam aproximativ 5 minute la dispoziție să mă maschez așa: îmi puneam cagula, ochelarii tip cozoroc care acoperau toată fața, mănuși și un hanorac cu mesajul: „Don’t talk to me!”, timp în care șoferul ajungea la următorul punct de întâlnire, de unde mă preluau un bodyguard care deschidea ușa și mă acoperea cu o umbrelă, ca să nu se vadă nimic, și un alt șofer. După ce mă luau, sunau la platouri și spuneau: ”Am preluat pachetul!”. Ei nu aveau voie să vorbească absolut deloc cu mine. Și chiar nu vorbeau. Și nici între ei. De acolo plecam mai departe către platoul de filmare. Era un drum de aproximativ 20 de minute. Când ne apropiam, sunau un alt bodyguard căruia îi spuneau: ”Pachetul e în apropiere!”
Alexandru Stan (Sursa: ciao.ro)