Burlacul 2021. Cine ar putea fi burlacul-vedetă al emisiunii Antena 1

Emisiunea Burlacul de la Antena 1, a ajuns la cel de-al șaselea sezon. Sezoanele anterioare au avut un real succes. Fiecare sezon a avut câte un bărbat celebru. Iată cine este burlacul 2021.

Burlacul 2021 – vedeta emisiunii Antena 1

În primul sezon al emisiunii Burlacul 2021, în rolul acestuia a fost Cătălin Botezatu. Cel de-al doilea sezon, în rolul burlacului a fost Edward Popescu Strohlen. Acesta a cerut-o de nevastă pe cea care a câștigat emisiunea.

Sezonul al treilea a atins o premieră. În acest sezon a participat Vladimir Drăghia, care a fost eliminat înainte de finală. El a fost înlocuit cu Sergiu Barboi. Al patrulea sezon l-a avut ca participant pe Bogdan Vlădău, iar cel de-al cincilea sezon  a fost cel în care a participat Andrei Andrei. Acesta s-a căsătorit cu puțin timp în urmă cu una din participantele la această emisiune.

Cine este burlacul 2021

Cel de-al șaselea sezon show-ului matrimonial Burlacul urmează să înceapă, filmările pentru acest sezon au fost deja încheiate. Locațiile sunt inedite și fac parte și din țara noastră, cât și din afară. Prezentatorul acestei emisiuni este Răzvan Fodor, care se declară încântat de acest lucru.

“Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlacul, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos, înseamnă că mi-am făcut treaba”, a declarat Răzvan Fodor, potrivit libertatea.ro.

Burlacul 2021 – sezon șase

Noul sezon al emisiunii Burlacul va fi difuzat în 2021, după o pauză de cinci ani. Majoritatea dintre noi vor să afle cine va fi burlacul în acest sezon. Foarte multe nume au fost vehiculate în presă pe această temă. Jador a fost unul dintre aceste nume, însă se pare că nu acesta ar fi burlacul sezonului șase.

Cel pentru care vor lupta cele mai multe femei este fosta ispita de la ”Insula Iubirii”, și anume, Andi. A fost una dintre cele mai apreciate ispite, făcând să vibreze mai multe inimi ale telespectatoarelor. El are vârsta de 29 de ani și se pare că vrea să fie cucerit. Cert este că, concurentele acestui sezon vor face tot ce le stă în putință ca să îl cucerească. El a avut o relație cu Hannelore de la “Insula iubirii“, însă în prezent este singur.

„Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi”, a povestit Andi când s-a despărțit de Hannelore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI