Bucurie uriașă pentru Andra și Cătălin Măruță! Cei doi sunt în culmea fericirii. Tocmai au dat marea veste fanilor

de: Stan Nicu
23 07. 2020

Este motiv de mare sărbătoare în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Eva, fiica îndrăgitului cuplu, împlinește 5 ani. Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au făcut marele anunț pe paginile proprii de socializare.

Bucurie enormă pentru Andra și Cătălin Măruță! Sunt în culmea fericirii. Tocmai au dat marea veste fanilor

Andra și Cătălin Măruță au un motiv de sărbătoare astăzi. Fiica frumosului cuplu, Eva, împlinește frumoasa vârstă de 5 ani. Anunțul a fost făcut de fiecare dintre părinți pe pagina lui proprie de socializare. Astfel, fanii celor două vedete au lansat mesaje care de care mai frumoase.

Mai multe like-uri, respectiv mesaje, a primit Andra pe pagina sa de Facebook. Cântăreața a fost apreciată de nu mai puțin de 26000 de fani, în timp ce soțul său, Cătălin Măruță, a primit doar 12000 de like-uri la postarea cu anunțul în care îi spune La mulți ani Evei.

Eva a împlinit 5 ani. Sursa foto: facebook

Mesajul lui Cătălin Măruță

La mulți ani, Eva mea, pisică mică! Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere! @evamaruta”, a scris Cătălin Măruță pe pagina proprie de socializare.

Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu! #5ani Eva”, a scris și Andra pe pagina sa de socializare.

Andra la bătut pe Cătălin Măruță la like-uri și comentarii

Andra l-a bătut pe Cătălin Măruță și în privința comentariilor primite de la fani. Cântăreața a strâns aproape 7000 de comentarii, în timp ce soțul său a strâns doar 3000 de comentarii.

Fanii celor doi au lăsat comentarii frumoase atât pentru eva, cât și pentru părinții săi. ”La multi ani,Eva! Multă, multă sănătate și noroc an viață. Ești o păpușica cu mult talent!!!!!…/ Ce frumoase cuvinte….ai niste copiii superbi, de fiecare dată va privesc si va admir, sunteti o familie superba, la multi ani pui mic. /La mulți ani să vă trăiască și să aibă parte de mult noroc sănătate și bucurii în viață! / Multă sănătate….la multi anii !! Restu ce vei vrea părinți îți vor oferi..și tu să fi cuminte si ascultătoare că să mergi pe un drum bun in viața..”, sunt doar o mică parte din cometariile de bine pe care le-a primit Andra cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.