Bucurie enormă în showbiz! Fostul iubit al Andreei Mantea va deveni tătic

de: Emanuela Pană
19 05. 2020

Bucurie mare în familia fostului iubit al Andreei Mantea. În curând, aceasta va mai număra un membru! Anunțul a fost făcut chiar de viitorul tătic în cadrul unei emisiuni TV.

Bucurie în showbiz. Fostul iubit al Andreei Mantea va deveni tătic

Ștefan Stan, fostul iubit al cunoscutei prezentatoare Andreea Mantea, și actuala lui soție vor deveni părinți pentru prima dată. Artistul și viitoarea mămică au dat vestea cea mare cu prilejul participării la emisiunea „Teo Show“. Dacă vă aduceți aminte, Ștefan a fost primul câștigător al ediției „Vocea României“.

Simona este însărcinată în trei luni și a primit vestea cu cea mai mare bucurie. În presă se vehicula chiar din luna aprilie că soția lui Ștefan așteaptă un copilaș. Cuplul și-a dorit cu ardoare bebelușul, iar visul a devenit realitate.

Din păcate Simona are piciorul în gips și acest lucru o împiedică să se bucure așa cum ar trebui de unele momente din primul trimestru de sarcină, dar, chiar și așa, viitoare mămică este în culmea fericirii.

„Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie“, a mărturisit soția lui Ștefan Stan.

Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit în secret

Fostul iubit al Andreei Mantea și actuala parteneră s-au căsătorit în mare secret în noiembrie, anul trecut. La ceremonie a participat un număr mic de invitați, printre care Doinița Oancea, Pepe și Sorin Mierlea. Cererea în căsătorie a avut loc la Londra, într-un restaurant.

Ștefan Stan și Simona vor deveni părinți

În ceea ce privește momentul în care a aflat că va deveni tată, bărbatul a declarat următoarele:

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice. Ar trebui să aibă două nume“.

Ștefan Stan