Bronz rapid și uniform cu aceste uleiuri geniale. Care te ajută să te înnegrești mai repede

Bronz rapid și uniform cu aceste uleiuri geniale. Care te ajută să te înnegrești mai repede
Cum capeti bronz rapid si uniform cu aceste uleiuri geniale

Când vine sezonul estival, doamnele și domnișoarele de toate vârstele abia așteaptă să-și etaleze trupurile pe plaja de pe litoral, unde stau de dimineața până seara pentru a căpăta un bronz uniform și cât mai închis la culoare. Ce uleiuri sunt potrivite pentru a avea cel mai frumos bronz.

Cum capeți bronz rapid și uniform cu aceste uleiuri geniale

Fie că se dau cu unt de cacao sau ulei de argan/măsline, reprezentantele sexului frumos fac orice fel de compromis pentru ca pielea lor să capete o nuanță ciocolatie și uniformă.

Pentru fetele care plănuiesc să meargă la piscină, la ștrand sau și-au rezervat deja o vacanță pe litoralul românesc sau cel străin, iată care sunt cele mai bune uleiuri care te ajută să te bronzezi cât mai repede:

Uleiul din seminte de mure / zmeur

Acest ulei are factor de protecție între 28-50 și este ideal pentru păr și piele sensibilă. Ceea ce puțină lume știe este că uleiul de semințe de zmeur este bogat în vitamina E și are proprietăți de vindecare și refacere a pielii

Uleiul de morcovi

Pare greu de crezut, dar uleiul de morcovi are un un factor de protecție destul de ridicat, de 38-40. Acesta întărește bariera protectoare a pielii, lăsând-o extrem de fină la atingere și protejată de razele solare.

Foarte important de știut este că acest ulei este unul dintre cele mai bune uleiuri oferite de natură pentru protectia împotriva razelor ultraviolete.

Uleiul din spice de grâu

Aceste uleiuri speciale au factor de protecție scăzut, de numai 10-20. Cu toate acestea, uleiul din spice de grâu previne îmbătrânirea prematură a pielii și îmbunătățește elasticitatatea tenului, hidratând eficient.

Uleiul din germeni de grâu este foarte accesibil ca preț și nu are un miros neplăcut, așadar este o alternativă foarte bună pentru domnișoarele care vor să

Ulei din susan

Un alt ulei ideal pentru a te ajuta să capeți cel mai frumos bronz este cel de susan. Are SPF 5 și se folosește mai ales cel presat la rece si poate fi aplicat pe păr, pentru a-i conferi strălucire și hidratare, după ce a fost bătut de soare și agresat de apa sărată a mării.

Untul de shea

Untul de shea este printre cele mai cunoscute soluții naturale de bronz. Are un factor de protecție scăzut de numai 6-10, dar este util mai ales pentru femeile care au un pigment închis al pielii. De asemenea, untul de shea poate fi folosit ca o soluție de calmare a pielii, după expunerea la soare.

Uleiul de masline

Uleiul de măsline are și el factor mic de protecție împotriva razelor solare, de numai 6-8, dar cu toate acestea ajută la obținerea unui bronz auriu și conține antioxidanți. De asemenea, uleiul de măsline hidratează foarte bine piele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI