22 oct. 2024 | 17:26

Britney Spears s-a „căsătorit” din nou, dar de data aceasta cu ea însăși: „Cel mai genial lucru pe care l-am făcut vreodată”

Monden
Britney Spears s-a „căsătorit” din nou, dar de data aceasta cu ea însăși:

Britney Spears a șocat din nou fanii printr-o postare video pe contul său de Instagram, în care a dezvăluit că s-a căsătorit… cu ea însăși. În ultimii ani, Britney a fost adesea în centrul atenției din motive care nu au legătură cu cariera sa muzicală, ci mai degrabă cu viața sa personală și diversele controverse ce o înconjoară.

Un gest neobișnuit, dar asumat

Deși comportamentul ei a fost catalogat în mod răutăcios ca fiind „nebun” de către unii internauți, Britney a continuat să sfideze criticile, afirmând în această postare că „ziua în care m-am căsătorit cu mine însămi… poate părea jenant sau stupid, dar cred că este cel mai genial lucru pe care l-am făcut vreodată!”

În videoclipul încărcat pe Instagram, cântăreața apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă albă, cu un zâmbet pe buze, în timp ce pe fundal se aude melodia „Fields of Gold” a lui Sting. Cu toate acestea, comentariile la postare au fost dezactivate, ceea ce i-a făcut pe fani să își exprime părerile pe platforma de socializare ‘X’ (fostul Twitter).

Britney Spears a divorțat de trei ori. Cine sunt foștii ei soți

De-a lungul timpului, Britney Spears a avut mai multe căsătorii mediatizate. Ultima dintre ele a fost cu Sam Asghari, un antrenor de fitness și actor, de care s-a despărțit recent. Sam a depus actele de divorț, invocând „diferențe ireconciliabile” drept motivul principal. Cu toate acestea, chiar și după despărțire, el a vorbit cu respect despre fosta sa soție, menționând că a fost o binecuvântare să împartă viața cu ea, dar că uneori drumurile oamenilor se separă.

Înainte de această căsnicie, Britney a fost căsătorită cu Kevin Federline între 2004 și 2007. Din această relație, ea are doi copii, Sean Preston și Jayden James, care locuiesc acum în Hawaii alături de tatăl lor. Kevin Federline, alături de actuala sa soție, Victoria Prince, are încă două fiice, Jordan și Peyton.

În plus, Britney a avut o căsătorie fulgerătoare cu prietenul ei din copilărie, Jason Allen Alexander, în 2004, care a fost anulată după doar 55 de ore.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro