Britney Spears, obligată să cânte. Cine o forțează pe artistă să facă bani

Britney Spears, obligată să cânte. Cine o forțează pe artistă să facă bani
Britney Spears, în pericol. Cine a pus-o să facă bani

Britney Spears a fost obligată să cânte pentru a plăti alți oameni, nu pentru a se bucura de averea ei. Cântăreața, cunoscută în toată lumea, nu a putut să își controleze singură viața în ultimii ani și mulți bani pe care i-a primit au mers către o altă persoană.

Detalii șocante despre Britney Spears. Cine a obligat-o să cânte

Toată lumea se adună în sprijinul cântăreței Britney Spears după ce s-a aflat că viața ei ar fi fost controlată de altcineva. Vedeta a fost pusă sub tutela tatălui său, iar acesta i-a monitorizat îndeaproape viața profesională, dar și viața personală. Noi documente ce au fost dezvăluite arată că aceasta a fost obligată să facă bani în timp ce nu a putut să se bucure de cariera sa spectaculoasă.

Jamie Spears a propus de instanță pentru a avea grijă de Britney Spears. Totuși, încă din 2014, cântăreața și avocații ei le cereau judecătorilor o altă variantă. Tatăl vedetei avea probleme cu alcoolul și existau mai multe motive ce s-au adeverit acum pentru care el nu trebuia să o aibă în grijă pe propria fiică.

Britney Spears, victima abuzului. Prin ce a trecut cântăreața în ultimii ani

Ani de zile a încercat vedeta să scape de aranjamentul ce i-a pus viața în dificultate, chiar dacă familia a susținut în nenumărate rânduri că aceasta ar avea voie să facă propriile alegeri. Din păcate, acestea au fost doar vorbe goale. Se pare că Britney Spears s-a luptat pentru ca tutela tatălui să ajungă la final, iar detaliile ce au ieșit acum la iveală sunt absolut șocante.

Spre exemplu, Jamie Spears câștiga lunar 16.000 dolari, în timp ce Britney primea doar 2.000 de dolari pe săptămână. Aceasta a fost obligată să cânte pentru ca tatăl ei să aibă parte de o avere uriașă, potrivit The New York Times. Ba mai mult, cântăreața nu a avut voie să își aleagă propriul partener. Noile documente arată faptul că persoanele ce s-au ocupat de ea aveau putere și atunci când venea vorba despre viața amoroasă.

Britney Spears, chemată în fața judecătorilor. Ce chin a îndurat

Acum, vedeta încearcă să preia controlul și să îl înlocuiască pe tatăl său cu Jodi Montgomery, un tutore profesionist. Aceasta a apărut în fața unui judecător pentru prima oară, unde a vorbit despre chinul din ultimii ani. Se pare că artista nu poate să se căsătorească cu propriul iubit și nici să aibă copii cu acesta pentru că aranjamentul nu îi permite să renunțe la un dispozitiv contraceptiv intrauterin.

De asemenea, Britney a susținut că a fost obligată să consume medicamente potrivite pentru persoanele ce suferă de tulburare bipolară. Aceasta a trecut prin momente în care nu a mai putut să vorbească, iar acum a spus lucrurilor pe nume și a zis că tutela tatălui său este abuzivă. Cântăreața își dorește să își trăiască propria viață, explicând că tot ce s-a întâmplat în ultimii ani i-a făcut mult rău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI