Brigitte și fiica sa, conflict violent! S-au îmbrâncit până când s-au dat cu capul de mobilă VIDEO

Brigitte și fiica sa, conflict violent! S-au îmbrâncit până când s-au dat cu capul de mobilă VIDEO
Brigitte și fiica sa, conflict violent! S-au îmbrâncit până când s-au dat cu capul de mobilă VIDEO

Un nou conflict extrem de delicat s-a produs în viața lui Brigitte Pastramă. Astfel, aceasta și fiica ei s-au îmbrâncit și și-au aruncat vorve grele, iar toate aceste scene pline de tensiune au fost filmate. În timpul episodului agresiv, soția lui Florin Pastramă s-a lovit cu capul de un pat.

Brigitte și fiica sa, conflict violent!

Brigitte Pastramă, în vârstă de 43 de ani, s-a certat grav cu propria fiică în vârstă de 13 ani, iar unul dintre operatorii care filmează reality-show-ul “Brigitte&Pastramă” a înregistrat totul. Astfel, în urma schimbului de replici, bruneta i-a luat telefonul adolescentei care și-a pierdut controlul atunci când a văzut decizia mamei sale. Mai mult, Sara Torj a împins-o pe aceasta, care a încercat să se apere, iar apoi fata s-a urcat pe spatele mamei, ca să-și ia smartphone-ul înapoi. Doar că în timpul acestei încărierări, soția lui Florin Pastramă s-a lovit cu capul de patul din camera fiicei sale, notează spynews.ro.

Brigitte Pastramă are parte de un nou scandal

De altfel, scandalul cu Sara Torj are loc în viața lui Brigitte la doar câteva zile după ce aceasta a fost trântită de Pastramă pe asfalt, chiar în parcarea unui supermarket din București. La scurt timp după aceea, au apărut și zvonuri cum că cei doi ar fi la un pas de divorț. Aceasta a făcut și declarații pe această temă.

„Întotdeaună în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite. În momentul de față nu e momentul potrivit ca să dau acest anunț sau nu. Nu e un moment potrivit să răspund la această întrebare. Atât pot să spun”, a declarat Brigitte la o emisiune tv.

De menționat este și faptul că vedeta și fiica ei au o relație destul de tensionată. La începutul acestei luni, Brigitte Pastramă a mărturisit în cadrul unui interviu că fata sa are un comportament și o atitudine total nepotrivite față de ea. Prin urmare, Brigitte Pastramă îl acuză pe fostul ei soț, Ovidiu Torj, de relația tensionată pe care o are cu propria fată. În vârstă de 13 ani, Sara vine schimbată în casa mamei sale și a lui Florin Pastramă după fiecare vizită pe care aceasta o face la reședința tatălui ei biologic.

“De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat suspinând Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii “Brigitte&Pastramă” care este difuzată la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI