05 feb. 2022 | 13:32

Brigitte Pastramă, reacție halucinantă după ce Louis Vuitton a dat-o în judecată: ‘Nimeni nu ne-a spus că e ilegal’

Monden
Brigitte Pastramă, reacție halucinantă după ce Louis Vuitton a dat-o în judecată: ‘Nimeni nu ne-a spus că e ilegal’
Reactia lui Brigitte, dupa ce a fost data in judecata de Louis Vuitton

Brigitte Pastramă are probleme cu legea, iar de data acesta este vorba despre un proces cu celebra casă de modă Louis Vuitton. Francezii au dat-o în judecată pe frumoasa brunetă, după ce vedeta și soțul ei au comercializat măști contrafăcute, pe care era inscripționat logoul unor designeri renumiți. Reacția fostei doamne Năstase, când a aflat decizia judecătorească.

Reacția lui Brigitte, după ce a fost dată în judecată de casa de modă Louis Vuitton

Brigitte și Florin Pastramă trec prin momente grele, după ce faimoasa casă de modă Louis Vuitton i-a dat în judecată pentru că s-au folosit de imaginea brandului pe câteva măști contrafăcute, pe care vedetele le-au comercializat în plină pandemie.

Brigitte Pastramă a avut o reacție incontrolabilă, în momentul în care s-a trezit într-un proces cu celebrul brand francez. Vedeta de la Antena Stars  a răbufnit și a început să plângă, apărându-se în fața acuzațiilor celor de la Louis Vuitton.

Bruneta susține că nu știa faptul că vinderea măștilor cu logo-ul brandului internațional este considerată o infracțiune. Soția lui Florin Pastramă vindea măștile inscripționate cu logo-ul unor branduri celebre la prețul de 9,9 lei.

„Încercarea pe care noi am avut-o a fost tocmai datorită faptului că Dumnezeu ne iubește. Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban.

Nu vândusem apartamentele, toate lucrurile erau închise și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar, și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci vinzi pentru că este interpretabil.

Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat.”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Louis Vuitton vrea despăgubiri de la Brigitte Pastramă

În vara anului 2021, soții Pastramă au fost săltați și duși la sediul Poliției din sectorul 2, pentru audieri. Aflați în fața autorităților, cei doi soți le-ar fi recunoscut anchetatorilor faptul că măștile erau contrafăcute, dar au menționat faptul că nu știau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

Reprezentanții case de modă Louis Vuitton au trimis dovezile în România, documente care atestă faptul că măștile comercializate de soții Pastramă, inscripționate cu sigla celebrei case de modă, nu sunt originale.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Maioneza fără ouă. E ieftină și delicioasă
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Comisia Europeană ne-a dat ordin. Decizie obligatorie. România trebuie să o aplice
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro