Brigitte Pastramă a intrat în politică. „Vă anunț cu bucurie că ne-am alăturat echipei“

Brigitte Pastramă a intrat în politică. „Vă anunț cu bucurie că ne-am alăturat echipei“
Brigitte Pastramă a intrat în politică. „Vă anunț cu bucurie că ne-am alăturat echipei“

Nu cu mult timp în urmă existau zvonuri că Brigitte și Florin Pastramă divorțează, însă acestea au fost spulberate de ultimul anunț al vedetei. Surpriză totală! Controversatul cuplu intră în politică. În ce partid s-au înscris și care este primarul celebru căruia îi fac campanie, aflați în cele ce urmează.

Soții Pastramă intră în politică

Ultimul anunț al lui Brigitte Pastramă, vedeta de showbiz, a lăsat pe toată lumea mască. Aceasta a scris pe rețelele sociale că, împreună cu soțul ei, se alătură echipei viceprimarului Dan Cristian Popescu, fost deputat PNL și actual candidat al aceluiași partid pentru funcția de primar al Sectorului 2.

„Vă anunț cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului Sector 2, Dan Cristian Popescu. Cristian este un prieten bun, dar mai ales un 0m implicat în viața Sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni“, a scris ea pe contul de Instagram.

În prezent, toate sondajele îl arată ca favorit, însă rămâne de văzut. Acum patru ani, acesta a pierdut alegerile în fața lui Mihai Toader de la PSD, care a fost inexistent tot mandatul.

Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț?

Brigitte Pastramă este o vedetă cunoscută de la noi ce s-a căsătorit, de curând, cu Florin Pastramă. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea „Ferma“, amândoi fiind concurenți în show.

Cu toate că pe ambii îi aștepta cineva acasă, Brigitte și Florin au ales să dea frâu liber sentimentelor. Nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge până la căsătorie, dar iată că relația lor rezistă și au împlinit un an de mariaj.

Nu a durat mult până să apară și zvonurile despre un posibil divorț, dar, pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, bruneta a venit cu detalii despre căsătoria ei cu Pastramă.

„A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta… La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez, m-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară.

Și… dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții, dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el… chiar a vândut o proprietate și a fost OK pentru că a achitat niște datorii pe care le aveam eu“, a spus soția lui Florin Pastramă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI