Brigitte, hărțuită de fosta iubită a lui Florin Pastramă. Câte mii de euro îi cere, de fapt, și pentru ce sunt banii

de: Emanuela Pană
22 09. 2020

Brigitte Sfăt este protagonista unei noi controverse. După ce s-a plâns că este hărțuită de una dintre fostele iubite ale actualului soț, detalii șocante au ieșit la iveală. Pare-se că Florin Pastramă îi este dator celei care îi face zile fripte vedetei. Câți bani are să-i dea acesta respectivei „foste“, aflați în rândurile de mai jos.

Fosta doamnă Năstase, implicată într-un nou scandal

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte își anunța prietenii virtuali, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, că este hărțuită de una dintre fostele iubite ale actualului soț, Florin Pastramă.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire. Această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui… care, acum, când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică insistentă, în viață, când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori, într-o relație, mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele?“, a scris fosta doamnă Năstase, pe Facebook.

În realitate, lucrurile stau puțin diferit. La mijloc ar fi vorba despre o datorie de 10.000 de euro pe care Florin Pastramă ar avea-o la fosta iubită.

De profesie avocat, femeia s-a oferit, în timpul relației cu Patramă, să-l ajute pe bărbat, dar și pe câțiva apropiați de-ai lui, în diverse probleme pe care le-au avut în justiție. Mai mult, aceasta era hotărâtă să meargă până „în pânzele albe“ pentru a-i face dreptate fostului iubit.

„Cred că această doamnă (Brigitte, n.r.) dorește afirmare. Caută din ce în ce mai multe scandaluri. Ea hărțuieste lumea, și nu lumea pe ea. Ea a zis și de mine că o șantajez cu o sumă de bani. Actualul ei soț avea să îmi dea o sumă de bani. Am luat de la mama de acasă bani și i-am dat lui. Ea știe foarte bine că a luat un bărbat cu datorii“, a declarat Raluca Podea, o altă „fosta“ de-a lui Florin, părăsită chiar înainte de a ajunge la altar.

Totodată, aceasta a spus că nu este exclusă varianta ca avocata păgubită să-l cheme în instanță pe Florin Pastramă pentru a-și recupera datoriile.

„Hărțuirea fostei lui iubite… Știu despre ce este vorba. Ea este avocată, s-a ocupat de procesele lui, dar si ale prietenilor lui. El a garantat pentru ei. După ce a câștigat procesele, e normal să vină la el ca să își recupereze paguba. Această femeie nu vrea niciun ban în plus, vrea doar banii pe care i-a muncit. Chiar m-am săturat să fiu asociată cu un astfel de personaj, care are multe datorii în oraș. Cu acești milionari de carton…“, a mai spus Raluca, potrivit cancan.ro.

Florin Pastramă, umilit de Brigitte la TV

„Am deschis pe 15 ianuarie și ăsta al meu statea prin față și tot veneau aia din zona, de acolo din Colentina, și făceau poze cu el. Ce făcea Brigitte? Spăla vase! Angajata plătită cu 150 de lei pe zi, la ora 9 a plecat că avea autobuz. El statea în față și eu stăteam în spate și spălam vase. Și m-am enervat și zic: «Vino naibii și tu! Adică ce sunt eu?! Tu faci poze și eu ce fac?». Am băgat acolo 48.000 să stea să facă el poze și eu să stau să spăl? (…) Și m-am certat cu el“.

– Brigitte Sfăt