27 mart. 2024 | 17:41

“Brad Pitt” i-a furat mințile unei românce. Pasiunea pentru el a lăsat-o fără bani în cont, ce a pus-o să facă

Diverse
“Brad Pitt” i-a furat mințile unei românce. Pasiunea pentru el a lăsat-o fără bani în cont, ce a pus-o să facă
Cum a fost păcălită o femeie că vorbește cu Brad Pitt

O româncă stabilită în Spania a fost victima unei escrocherii des întâlnite în ultima perioadă. Femeia a fost contactă de cine credea ea că este chiar Brad Pitt. În cele din urmă, a rămas fără mulți bani în cont.

O femeie a crezut că vorbește cu Brad Pitt

Românca în vârstă de 62 de ani este stabilită de mai bine de un deceniu în Spania. Aceasta a fost victima unei escrocherii cibernetice din ce în ce mai populare.

A fost contactă de o persoană care s-a dat drept Brad Pitt. Inițial i s-a părut ciudat că celebrul actor ar dori să o contacteze, dar spune că a primit destule dovezi pentru a crede că nu este vorba despre un impostor.

Într-un interviu dat pentru publicația La Region, femeia a povestit cum a fost păcălită să-i ofere lui „Brad Pitt” suma de 1.300 de euro. Și-a dat seama într-un final că este vorba despre o escrocherie și a mers la poliție.

Elena, deoarece așa se numește românca, a povestit că presupusul actor a contactat-o în toamna anului trecut pe TikTok și i-a oferit un card de membru VIP, pe care putea să-l folosească pentru a merge la evenimente și întâlniri cu vedetele.

„M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a povestit femeia.

Cum a reușit „Brad Pitt” să o păcălească pe româncă

Femeia a spus că este o mare admiratoare a actorului, iar când a primit o asemenea ofertă, a fost greu de refuzat. Întrebată cum de a fost convinsă să trimită această sumă de bani, Elena a spus:

„Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește.”

A fost convinsă să transfere suma de 300 de euro pe card și încă 1.000 de euro prin transfer. Și-a dat seama că tot este o escrocherie când a văzut că banii ei au mers prin Moldova în Filipine.

„Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale.

Am făcut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu exista. Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă.”

Ajunsă la poliție, oamenii legii i-au spus româncei că, într-adevăr, autorii s-ar afla în Filipine, dar sunt greu de identificat, iar banii nu mai pot fi recuperați.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Click.ro
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Digi24
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Capital.ro
Vitamina care te poate ajuta în procesul de slăbire | Sfaturi dacă te lupți cu kilogramele în plus
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Cine CÂȘTIGĂ alegerile în BUCUREȘTI. RĂSTURNARE de SITUAȚIE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro