Bowie, pisica specială cu ochi de culori diferite care îți amintește de artistul unei generații

Bowie, pisica specială cu ochi de culori diferite care îți amintește de artistul unei generații

Pe lângă o discografie de invidiat, David Bowie a rămas în mentalul colectiv datorită ochilor de culori diferite. Pornind de la acea particularitate, una dintre cele mai speciale pisici pe care ai văzut-o pe internet poartă numele Bowie.

Ai fi crezut că David Bowie suferă de o afecțiune care îi face un ochi de o culoare și celălalt ochi de alta. Ochiul drept era albastru, în timp ce stângul părea căprui sau negru. În realitate, culoarea ochiului stâng era dată de anisocoria, o afecțiune care se manifestă printr-una dintre pupile dilatate permanent. Acela nu este însă și cazul pisicii Bowie, din imaginile alăturate.

Deși internetul este plin de poze cu pisici, niciuna nu este atât de fascinantă precum Bowie. Pisica incredibil de specială a fost abandonată în 2018 la un cabinet veterinar din Spania. Nu a durat însă foarte mult până când a fost adoptată de Maria Lloret, o femeie care și-a transformat felina în vedetă online.

bowie pisica adoptata

Bowie The Cat are 31.000 de urmăritori și 422 de postări pe Instagram. Nu se compară cu Kylie Jenner, dar are și ea un magazin online de unde poți cumpăra tricouri, hanorace și alte produse cu pisica ai cărei ochi sunt diferiți.

Bowie are o personalitate puternică și o atitudine de vedetă. Pe lângă faptul că se distrează să alerge prin casă, nicăieri nu se simte mai bine decât în fața camerei de luat vederi. Locuiește în Alicante, Spania și, pe lângă o prezență solidă pe rețele sociale, are și un blog în care îi sunt trecute aventurile la intervale regulate de timp. Dacă ar fi să urmărești o singură pisică pe internet, aceasta s-ar putea să fie perfectă.

 

View this post on Instagram

 

Do you have your ugly sweater ready for tomorrow? . . ¿Tenéis preparado lo que os vais a poner mañana? ¡os quiero bien guapos!

A post shared by Bowie The Cat (@bowie__the__cat) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI