Botez secret în showbiz! Evenimentul a avut loc chiar azi, nașul este o fostă vedetă PRO TV

Botez secret în showbiz! Evenimentul a avut loc chiar azi, nașul este o fostă vedetă PRO TV
Nașul micuțului este o fostă vedetă PRO TV

Botez secret în showbiz! Căsăstorit, în secret, anul trecut, cu medicul Andreea Tudor, celebrul prezentator TVR Radu Andrei Tudor a devenit și tătic. La un an de la fericitul moment al căsătoriei, aflăm că prezentatorul și-a botezat fiul. Numele ales pentru cel mic este David Andrei, acum în vârstă de 2 luni și două săptămâni. Evenimentul a avut loc la mănăstirea Cașin din București. Ineditul acestui fericit eveniment este că nașul este o fostă vedetă PRO TV, de altfel bun prieten cu prezentatorul TVR.

Botez secret în showbiz! Radu Andrei Tudor și Andreea Tudor și-au botezat micuțul

Deși o prezență activă pe micul ecran, în cadrul emisiunilor informative TVR, Radu Andrei Tudor nu este adeptul evenimentelor cu multă lume. Anul trecut, moderatorul surprindea atunci când, fără să știe multă lume, se căsătorea cu Andreea, în secret.

Se pare că, în cazul celor doi, rețeta secretului a funcționat. Așa se face că, la un an de la căsătorie, cei doi deveneau părinții unui băiețel în luna mai. Despre cum s-au cunoscut Radu Tudor și Andreea, moderatorul povestește că:

„Ne-am cunoscut de ceva vreme, însă pandemia ne-a apropiat, Andreea (28 de ani) fiind medic. Ea este din Sibiu și am stat multe nopți la telefon până să o conving să facă pasul și să se mute în București.

A venit chiar înainte de ziua mea, în luna aprilie. Am simțit că ne cunoaștem de mult și am avut chimie din primul moment. Nu sunt clipe în care să ne plictisim și parcă niciodată nu ne ajunge timpul pentru povestit.

De multe ori se întâmpla că Andreea să iasă din gardă, iar eu să stau cu ea la telefon cât să mă asigur că ajungea bine acasă, date fiind gărzile grele cauzate de pandemia de coronavirus. Ne-am fi dorit să fim mai mulți la starea civilă, dar valul 4 al pandemiei ne-a determinat să chemăm doar membrii familiei”, a povestit Radu.

Dar, secretoși din fire, cei doi au pregătit pentru astăzi și botezul micuțului.  Conform celor de la Click!, Radu Andrei Tudor și Andreea au luat decizia de a-l boteza pe David Andrei, acum în vârstă de 2 luni și două săptămâni, alături de câțiva membri ai familiei, și de prieteni apropiați, la Mânăstirea Cașin.

Nașul este fostă vedetă PRO TV

Așa cum este creștinește, cel mic a avut nevie și de nași. Conform aceleiași publicații, nașii au fost aleși doi prieteni apropiați, în persoana lui Andrei Stoica și a soției acestuia, Andra. Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Andrei Stoica, de profesie luptător, era unul din concurenții celebrei emisiuni-cpncurs difuzată de PRO TV, „Ferma vedetelor”.

Întrebat de cei de la Click! despre fericitul moment al acestei zile, Radu Tudor Andrei spune că „A fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am trăit. Fiului nostru îi vor călăuzi drumul în viață doi oameni importanți pentru noi, Andra și Andrei Stoica, doi oameni extrem de apropiați de sufletul meu.”

„În biserică am trăit emoții unice atunci când cel mic, David Andrei, a fost creștinat. Și eu și nașul lui ne uitam unul la altul și eram emoționați.

Mi-a zis Andrei: am ajuns să trăim și acest moment, Răducu! Petrecerea a fost la un restaurant din Drumul Taberei. Au venit câțiva oameni apropiați de suflet”, le-a povestit prezentatorul Radu Andrei Tudor, celor de la Click!.ro.