09 mai 2024 | 18:47

Bomba momentului în showbizul din România! S-au despărțit când nimeni nu se aștepta

Monden
Bomba momentului în showbizul din România! S-au despărțit când nimeni nu se aștepta
Și-au spus adio după 3 ani de relație

Este bomba momentului în showbizul autohton din România! S-au despărțit, deși formau unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Iată primele declarații ale bărbatului!

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat și-au spus adio

Bombă în showbiz! Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au decis să se despartă după 3 ani de relație. Deși toată lumea credea că cei doi vor ajunge la altar, tinerii au ales să se separe. Milionarul a făcut și primele declarații și a confirmat că nu mai formează un cuplu cu artista.

Sebastian Dobrincu nu a oferit detalii despre motivele care ar fi dus la ruperea relației, dar a ținut să precizeze că ambii au trecut prin momente grele în ultima perioadă.

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și cu rele”, a spus el în cadrul unei emisiuni televizate.

Sebastian Dobrincu are probleme de sănătate

Înainte de a anunța public despărțirea de Ioana Ignat, el a dezvăluit care au fost problemele de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap.

„Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt. De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet.

Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic. De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere. Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu”, a declarat Sebastian Dobrincu în podcastul lui Cristian Stan.

Anul trecut, și-a tăiat degetele de la mână

La finalul anului trecut, antreprenorul a ajuns de urgență la spital, după ce și-a tăiat degetele cu feliatorul de legume. Fostul jurat de la Imperiul Leilor a avut nevoie de intervenția rapidă a medicilor.

„Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca. Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii – evident – suprasolicitați de numărul mare de pacienți la Urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi”, nota Sebastian Dobrincu pe platformele sociale.

Parteneri
A început scandalul după finala Românii au talent 2024. Acuzațiile de blat, imediat după ce Cristian Ciaușu a fost desemnat câștigător: ”A fost penibil!” A început scandalul după finala Românii au talent 2024. Acuzațiile de blat au apărut imediat după ce Cristian Ciaușu a fost desemnat câștigător: ”A fost penibil!”
Redactia.ro
Ce înseamnă, de fapt, „Fata Morgana", expresia care le dă bătăi de cap românilor. Puțină lume îi înțelege sensul
Click.ro
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Vocea.biz
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
Digi24
Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă, la 49 de ani. 'Trebuie să ştii să te iubeşti' / FOTO
Unica.ro
Soțul Biancăi, tânăra în vârstă de 19 ani din Suceava, care a murit la scurt timp după naştere, nedezlipit de sicriu! Imagini dureroase la priveghi / FOTO
Spynews
Imposibil prin lege pentru PENSIONARI. Decizia prin care se dă INTERZIS în România
Capital.ro
Horoscop 2-9 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Taurii au reuşite excepţionale, Leii renasc şi se înnoiesc
Antena 3
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Anunțul făcut de Nea Marin
Avantaje
BOALA care face RAVAGII în ROMÂNIA! Infecția cu enterovirus, tot mai frecventă!
Mediaflux
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Spynews.ro
Lucruri mai puțin știute despre Corina Chiriac. Ce etnie are artista
Realitatea.net
Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la începutul relației. Fosta concurentă de la America Express a publicat prima poză cu ei
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro