11 mai 2022 | 12:25

Bombă în televiziune! Vedeta părăsește postul unde a lucrat timp de 7 ani. Nu s-a sfiit să recunoască motivul real

Monden
Bombă în televiziune! Vedeta părăsește postul unde a lucrat timp de 7 ani. Nu s-a sfiit să recunoască motivul real
Prezentatorul TV acare a părăsit postul de televiziune după 7 ani

Un cunoscut prezentator TV din cadrul postului de televiziune B1 TV a părăsit platourile de filmare. Timp de șapte ani a strâns fanii unei emisiuni celebre în fața ecranelor. Despre cine este vorba?

Vedeta care părăsește B1 TV

Dosarul de Politician, emisiune renumită difuzată pe B1 TV, va trebui să caute un alt realizator, deoarece Silviu Mănăstire a decis sa părăsească platourile de filmare. Jurnalistul și-a anunțat plecarea după șapte ani în care a prezentat emisiunea.

Silviu Mănăstire a recunoscut că a luat această decizie din cauza rutinei, care uneori este bună, însă de cele mai multe ori nu, a precizat jurnalistul.

„Nu exista nicio teorie a conspiraţiei in ceea ce priveşte plecarea mea, deci trebuie sa ii dezamăgesc pe iubitorii de bârfe. Nu ma consider vedeta media şi aşa cum se întâmpla in viaţa fiecăruia dintre noi, din când in când, joburile se schimba, proiectele se schimba. (…)

De ce am plecat? Pentru ca tot aşa cum se întâmpla in viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, la un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alţii la rândul lor se satura poate de tine. Se numeşte rutina. Uneori e buna, de cele mai multe ori nu”, a anunţat Silviu Mănăstire într-o postare pe Facebook.

Postul de televiziune a încasat 6 milioane de euro datorită emisiunii

Silviu Mănăstire a precizat că, atât timp cât Dosar de Politician a fost emisiunea de prime time a televiziunii, profitul acestui talk-show a fost de peste 6 milioane de euro.

„Câteva lucruri trebuie însă precizate: Dosar de politician a fost emisiunea de prime time a postului B1TV. Ne-am bătut de la egal la egal cu cei mari din branşa. Cu formate de televiziune bine finanţate şi cu mega echipe in spate. Am câştigat, am si pierdut. Nimeni nu ne-a ignorat însă. A fost doar munca mea si a unui tânăr si pasionat producator de televiziune pe nume Alexandru Chiritoi. Îţi mulţumesc Alex!

Cei mai importanţi si relevanţi politicieni, mai simpatici sau nesimpatici, au venit sa dea răspunsuri la întrebările dumneavoastră adresate de mine. In şapte ani nu a scăpat niciunul deşi de multe ori nu veneau tocmai foarte fericiti in studio. Sau dacă nu veneau “pentru ca nu aveam haz” cum îmi spunea un “mare lider”, cu siguranţa se uitau la emisiune cu infrigurare”, a mai declarat Silviu Mănăstire în postarea de pe rețeaua de socializare.

Citește și: Claudiu Târziu de la AUR, scandal grobian la TV: ”Băi sclavule, du-te și cânta la altă masă! Du-te!” VIDEO

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro