05 sept. 2023 | 09:08

Bogdan Cosmescu, discurs furibund. „Nu au voie să joace fotbal”. Propunere radicală, în direct la televiziune

Sport
Bogdan Cosmescu, discurs furibund. „Nu au voie să joace fotbal”. Propunere radicală, în direct la televiziune

Bogdan Cosmescu este nemulțumit de nivelul fotbalului românesc și i-a criticat dur pe jucătorii de la meciul FC Botoşani – FC Hermannstadt, scor 2-2. Comentatorul a spus că înainte să intre pe teren, fotbaliștii ar trebui să dea niște teste ca să se vadă dacă știu să paseze și să centreze. Andrei Vochin i-a amintit că în fotbalul românesc a existat această practică.

Bogdan Cosmescu, discurs dur după meciul FC Botoşani – FC Hermannstadt

Bogdan Cosmescu i-a criticat dur, în direct, pe jucătorii de la partida FC Botoşani – FC Hermannstadt, din etapa a opta. Comentatorul a spus meciurile de fotbal din România sunt mult prea scumpe și nu sunt deloc corelate cu ceea ce oferă echipele din prima ligă.

„Este un afront adus televiziunilor care plătesc 30 de milioane de euro pe an, un afront adus oamenilor care vin la stadion, că totuşi la Botoşani vin oameni. Oamenii vor să vadă fotbal şi nu au ce să vadă. Îi văd pe indivizii ăştia, care zici că nu au jucat fotbal niciodată. Mai şi câştigă bani… Dar nu se poate aşa ceva!”, a transmis Bogdan Cosmescu.

Comentatorul are și o propunere radicală: jucătorii să dea teste înainte să intre pe teren.

„Eu am pierdut două puncte că m-am uitat la meciul ăsta. Este prăpăd. Nu au voie să joace fotbal. Ştiu alte sporturi, unde sunt nişte teste, care trebuie adaptate. La fotbal, dacă nu poţi să centrezi, să dai o pasă, nu trebuie să joci, aş pune criterii.

Nu îţi dau licenţă sau plăteşti amendă. Aşa trebuie făcut, jumătate dintre ei nu trebuie să joace în Superligă”, a mai declarat Cosmescu la Orange Sport.

FC Botoşani – FC Hermannstadt 2-2

FC Botoşani și FC Hermannstadt s-au întâlnit într-un meci din etapa a opta din SuperLiga României, iar duelul s-a terminat la egalitate 2-2. A fost partida în care Dan Alexa a debutat pe banca formației din Moldova. Gazdele au deschis scorul, după ce Jean-Armel Drole a profitat de gafa portarului Căbuz.

Sibienii au egalat prin Daniel Paraschiv, în minutul 29, reușita fiind validată de camera VAR după șapte minute de analiză. VAR-ul a intervenit din nou în minutul 39. Gabi Iancu a trimis balonul în plasă, dar reușita lui nu a fost validată din cauza unui henț. Repriza a fost prelungită de arbitrul Andrei Chivulete cu 14 minute, Hermannstadt reuşind să înscrie, un gol valid de această dată, în minutul 45+11, prin Daniel Paraschiv. Gazdele au egalat în minutul 53, prin Gabriel David.

Cele două echipe au terminat meciul în nouă jucători de câmp, Drole și Mino Sota fiind eliminați. Hermannstadt are 9 puncte și este pe locul 8. FC Botoşani, cu 4 puncte, ocupă ultima poziţie din clasament.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Tragedie în sport. Fotbalist ucis la doar 21 de ani, în Hunedoara
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Capital.ro
Sucul de morcovi, aur pentru sănătate. Efectul puternic pe care îl are asupra organismului
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro