Boala de care suferă Cheloo. Nimeni nu a ştiut asta despre el până acum

Boala de care suferă Cheloo. Nimeni nu a ştiut asta despre el până acum
De ce afectiune sufera Cheloo

Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați artiști din România. Deși se bucură de faimă și este îndrăgit de milioane de români din toate colțurile țării, iată că juratul iUMor are un secret pe care nimeni nu l-ar fi știut până acum.

De ce afecțiune suferă rapperul Cheloo

Cheloo nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Pe numele său din buletin Cătălin Ștefan Ion, juratul de iUmor este considerat unul dintre cei mai corecți, incisivi și duri artiști din industria muzicală, fiind recunoscut pentru sinceritatea și stilul tranșant de a spune lucrurilor pe nume.

Solistul din trupa Paraziții a făcut dezvăluiri inedite în cadrul celei mai recente ediții de iUmor, atunci când cântărețul a mărturisit că suferă de o boală care-i afectează pe mulți români. Mai exact, Cheloo a recunoscut că este daltonist și are dificultăți în a distinge culorile verde și roșu.

Daltonismul, denumit științific cecitate cromatică, este o stare patologică, o tulburare a vederii cromatice, care constă în incapacitatea de a deosebi unele culori de altele (mai ales roșu si verde), deoarece fie receptorul responsabil pentru culoarea verde fie cel pentru culoarea roșie nu funcționează deloc și astfel persoanele văd în negru sau gri.

Mai mult de atât, persoanele care suferă de daltonism au probleme, de obicei, în a obține permisul de conducere. Cu toate acestea, juratul de la iUmor are carnet de șofer de foarte mulți ani, deși părerile medicilor oftalmologi sunt împărțite în ceea ce privește permiterea daltoniștilor să se afle în spatele volanului.

Cheloo, probleme cu legea din cauza canabisului

Acum 4 ani, Cheloo a avut probleme cu legea, după ce la casa lui din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis, artistul fiind cercetat sub control judiciar.

În 2017, juratul iUmor a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, la o perioadă de supraveghere de patru ani şi a primit o amendă penală usturătoare, echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii.

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă.

Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi”, declara solistul, înainte de sentință.”, a declarat atunci Cheloo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI