Black Friday 2020. Ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie

Black Friday 2020. Ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie
Se apropie Black Friday 2020. Iată ce poţi cumpăra la preţuri mici

Black Friday 2020. Ziua mult aşteptată de toţi românii se apropie. Principalele magazine au dezvăluit ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie.

Ofertele principalelor magazine de Black Friday 2020

Pe 13 noiembrie, marile magazine din întreaga ţară vor avea preţuri mult mai mici decât în restul anului, motiv pentru care toţi românii vor să afle ofertele la electrocasnice, îmbrăcăminte sau gadgeturi.

În ceea ce priveşte eMag, cel mai mare retailer din România, de Black Friday 2020 clienţii vor putea achiziţiona nu mai puţin de patru milioane de produse la promoţie. Astfel, pentru a zecea ediţie, magazinul estimează comenzi totale de peste 585 de milioane de lei.

Ce vor putea cumpăra românii de la eMag:

  • testele Real Time PCR, atât de căutate în acest moment, se vând la preţul de 199 de lei
  • un BMW 840d XDrive Gran Coupe va fi dat cu 34.000 de euro mai ieftin
  • apartamente cu reducere de până la 50.000 euro.

De asemenea, vor fi scoase la vânzare zeci de mii de electrocasnice mari, 130.000 de smartphone-uri şi 75.000 de televizoare. Pentru a oferi flexibilitate cât mai mare clienților, eMAG a extins rețeaua easybox, ajungând în prezent la peste 850 de unități. Mai mult, după mai multe plângeri, compania a investit peste 4 milioane de euro în servere, servicii de hosting cloud și dezvoltare.

Se apropie Black Friday 2020. Iată ce poţi cumpăra la preţuri mici

Se apropie Black Friday 2020. Iată ce poţi cumpăra la preţuri mici

Flanco a dat deja startul la reduceri substanţiale

Deşi se obişnuieşte ca evenimentul să aibă loc în noiembrie, Flanco “a furat” startul şi a început Black Friday 2020 de pe 23 octombrie. Campania se va termina pe 30 noiembrie, în timp ce clienţii Altex se vor putea bucura de reduceri până pe 2 decembrie.

Şi cei de la evoMag au organizat promoţiile etapizat, începând de la finalul lunii octombrie. Aceştia îşi aşteaptă cumpărătorii cu reduceri de până la 85% la telefoane mobile, televizoare, laptop-uri, produse pentru casă şi grădina sau electrocasnice mari.

Pasionaţii de citit au şi ei parte de Black Friday. Libris.ro, Elefant.ro sau Librex au preţuri speciale la mai toate titlurile. De exemplu, cei de la Libris au un stoc de un milion de volume care pot costa şi cu 87% mai puţin decât de obicei. Campania este activă pe data de 13 noiembrie, timp de 24 ore, iar librăria promite expedierea comenzilor în maximum 3 zile.

“Estimăm o creștere de 30% față de campania anterioară de reduceri de Black Friday, în linie cu dinamica vânzărilor înregistrate în tot parcursul anului, când publicul s-a orientat către carte pentru a-și menține un tonus psihic ridicat – Laura Țeposu, CEO și cofondator Libris.ro.

Se apropie Black Friday 2020. Iată ce poţi cumpăra la preţuri mici
Se apropie Black Friday 2020. Iată ce poţi cumpăra la preţuri mici

În ceea ce priveşte retailerul Elefant, acesta anunţă preţuri cu până la 90% mai mici la cartea în limbă străină, cartea pentru copii, părinții, jucării, parfumuri și cosmetice, dar ceasuri și accesorii.

Fashion Days – discounturi de până la 85%

Fashion Days va începe Black Friday 2020 pe 11 noiembrie, unde 85% dintre produsele peste 150 de lei vor avea cele mai bune prețuri din an, discounturile ajungând și la 85%. Peste 400 de branduri se vor număra în oferta evenimentului, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum – 200 de milioane de lei, scrie Economica.net.

Şi cei de la Vivre au promoţii numai bune începând tot cu data de 11 noiembrie. Compania anunţă astfel reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse și estimează vânzări de peste 10 milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI