Bill Gates, testat pozitiv cu Covid. Ce a anunțat cofondatorul Microsoft despre starea lui de sănătate

Bill Gates, testat pozitiv cu Covid. Ce a anunțat cofondatorul Microsoft despre starea lui de sănătate
Bill Gates, infectat cu coronavirus

Bill Gates are coronavirus. Miliardarul Bill Gates a anunțat pe rețeaua socială că a fost testat pozitiv cu Covid 19 și că are simptome ușoare. Acesta a anunțat că se va auto-izola până când se va face bine. Co-fondatorul Microsoft este cunoscut pentru susținerea campaniilor de vaccinare anti-covid, însă, de la începutul pandemiei s-a aflat în centrul mai multor teorii ale conspirației.

Bill Gates are coronavirus. Care este starea de sănătate a miliardarului

Bill Gates, care anunța zilele trecute că pandemia de coronavirus nu s-a terminat și că este posibil chiar să nu fi văzut ce este mai rău din acest punct de vedere, a informat că este infectat cu coronavirus.

Bill Gates a ținut să își liniștească fanii, anunțând pe rețeaua socială Twitter că are simtome ușoare și că se va izola până când virusul va ieși din organismul său.

Bill Gates, norocos că s-a vaccinat

„Sunt norocos că m-am vaccinat, că am și doza booster și că am acces la testare și la îngrijire medicală grozavă”, a scris Bill Gates pe rețeaua socială.

Se cunoaște prea bine că Bill Gates a susținut măsurile de luptă contra pandemiei de coronavirus, în special accesul la vaccinuri și la medicamente în țările sărace.

Bill Gates a lansat de curând o carte

Astfel, Gates Foundation anunța în octombrie 2021 că va investi 120 milioane dolari pentru ca oamenii din țările cu venituri mici să aibă acces la versiunile generice ale pastilei anti-Covid inventată de concernul Merck.

De asemenea, Bill Gates a anunțat de curând lansarea noii sale cărți, „Cum să prevenim următoarea pandemie”, după ce fondatorul Microsoft a donat miliarde de dolari pentru a se îmbunătății accesul la servicii medicale și vaccinuri anti-coronavirus în ultimii ani. Nu în ultimul rând, miliardarul a propus înființarea unei noi agenții internaționale care să aibă rolul de a combate  o posibilă următoare pandemie.

Bill Gates, previziune sumbră despre pandemia de coronavirus

Pe de altă parte Bill Gates a făcut o previziune sumbră în ceea ce privește pandemia de COVID-19, zilele trecute. Astfel, miliardarul filantrop anunța că există un risc mai mare de 5% ca omenirea să nu fi trecut încă prin cel mai grav episod în ceea ce privește această pandemie.

„Nu este probabil, nu vreau să fiu o voce a nenorocirii, dar este un risc cu mult peste cinci procente să nu fi trecut încă prin cel mai greu episod al acestei pandemii”, spunea Bill Gates într-un interviu pentru The Financial Times.