Bill Gates, despre vaccinul anti-covid-19 și cipuri: ”Cred că trebuie să spunem adevărul”

Bill Gates, despre vaccinul anti-covid-19 și cipuri: ”Cred că trebuie să spunem adevărul”
Bill Gates, despre cipuri bagate in vaccinul anti-covid

Bill Gates a făcut lumină despre vaccinul anti-covid-19 și cipuri. Miliardarul a spus adevărul despre cipurile care s-ar injecta în corpul populației cu ocazia vaccinării anti-coronavirus. Care este purul adevăr, vedeți în rândurile de mai jos.

Bill Gates, adevărul despre vaccinul anti-coronavirus. 28% dintre americani se tem să nu fie injectați cu cipuri

Bill Gates a făcut declarații demne de a edifica omenirea cu privire la vaccinurile anti-covid. Ce spune miliardarul despre cipurile care ar fi injectate o dată cu vaccinul anti-covid, citiți un pic mai jos.

Miliardarul filantrop a făcut lumină într-un interviu pentru CBS News. Fundația lui Bill Gates a donat peste 300 de milioane de dolari pentru cercetări privind vaccinul și tratamentul împotriva virusului ucigaș. Acesta a făcut referire la un sondaj Yahoo News / YouGov.

Foarte mulți americani sunt adepți ai teoriei conspirației

Studiul a arătat faptul că 28% dintre adulții din SUA, ceea ce este mult prea mult, cred într-o teorie a conspirației. Această teorie a conspirației sugerează că Bill Gates intenționează să folosească un potențial vaccin pentru Covid-19 pentru a implanta microcipuri în miliarde de indivizi, în scopul de a le monitoriza toate  mișcările.

Trebuie să demontăm această teorie, să aducem la suprafață adevărul. Trebuie să spunem adevărul”, a spus Bill Gates.

Bill Gates spune că autoritățile vor cerceta vaccinurile anti-coronavirus

Miliardarul filantrop a vorbit și despre siguranța vaccinului, spunând că se așteaptă ca agenția guvernamentală din domeniul medical Food and Drug Administration să se implice în cercetarea oricărui potențial vaccin, în ciuda presiunilor pentru punerea la dispoziția oamenilor cât mai devreme posibil a unui vaccin.

Nu în utimul rând, Bill Gates a mai afirmat, de asemenea, că cel mai probabil va fi nevoie de vaccinarea cu două doze de vaccin, limitându-se astfel numărul de persoane care ar putea fi vaccinate, odată ce un vaccin va deveni disponibil.

Bill Gates, donații încă din luna februarie pentru vaccinurile anti-covid

Sper că această veste va muri odată ce oamenii obţin datele corespunzătoare”, a adăugat Bill Gates, precizând că vrea să pună capăt pandemiei de coronavirus.  Încă din luna februarie, fundaţia lui Bill Gates a anunţat că va dona 100 milioane de dolari în scopul cercetării pentru găsirea unui vaccin, cât şi în eforturile de tratare a virusului ucigaș.

Donaţia a venit în contextul în care OMS anunţase că are nevoie de contribuţii de 675 de miliarde de dolari pentru a lupta împotriva răspândirii COVID-19. De asemenea, în iunie, fundaţia a pus la bătaie încă 1,6 miliarde de dolari pentru alianţa Gavi, o organizaţie concentrată pe eforturile de imunizare a copiilor în contextul pandemiei virusului ucigaș. ”Vrem să ne asigurăm că nu vor exista oameni care mor doar din cauza lipsei unui vaccin”, spunea Bill Gates.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI