Bill Gates a împlinit 66 de ani. Miliardarul a avut o surpriză uriaşă pentru invitaţii săi. Cu ce i-a dus în locaţia exclusivistă unde a avut loc petrecerea

Bill Gates a împlinit 66 de ani, ocazie cu care a dat o mega-petrecere într-un loc exclusivist. Miliardarul, care a fost mult timp cel mai bogat om al planetei, și-a serbat ziua de naștere într-un mod cu totul inedit. La petrecere a participat și un „rival” foarte cunoscut.

Bill Gates și-a aniversat ziua de naștere cu o mega-petrecere exclusivistă

Miliardarul Bill Gates și-a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare alături de un personaj la fel de bogat ca el, dar și cu 50 de invitați. Excentricul bogătaș a ținut ca aniversarea lui să fie memorabilă, așa că și-a poftit oaspeții într-o locație exclusivistă.

Printre invitați s-a aflat și Jeff Bezos

Al patrulea cel mai bogat om din lume a dat o petrecere cu fructe de mare, sushi, pizza și șampanie de lux, cu ocazia zilei sale de naștere. Bill Gates a împlinit 66 de ani și deși nu se mai află la prima tinerețe, bărbatul nu uită să se distreze după bunul plac. Printre invitați s-a numărat și Jeff Bezos, care a petrecut alături de Gates pe un iaht, într-un golfuleț turcesc de lângă Bodrum.

Multe surprize la petrecerea lui Gates

Fondatorul Microsoft, a cărui avere este estimată la 136 de miliarde de dolari, și-a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare împreună cu Bezos și alți 50 de oaspeți pe plaja Sea Me Beach din Fethiye, pe malul Mediteranei. Invitații au avut parte de un răsfaț maxim, fiind transportați cu elicopterul de pe megayacht-ul Lana, care îi aparține lui Gates, până la golful izolat. În prezent, miliardarul controversat închiriază iahtul pentru 1,8 milioane de euro pe săptămână (Vezi FOTO în GALERIE).

Iahtul are tot ce și-ar putea dori un iubitor de lux. Lana deține o sală de gimnastică, jacuzzi, zonă de plajă și piscină, a relatat ziarul local Yeni Safak. 

Ce reguli stricte a avut miliardarul

Petrecerea organizată de Bill Gates a durat aproximativ patru ore. În tot acest timp, prietenii sărbătoritului s-au delectat cu fructe de mare locale, sushi și pizza, iar șampania a fost oferită din belșug. Personalului care a lucrat în acea zi pentru Gates nu li s-a permis să-și folosească telefoanele mobile, pentru a proteja confidențialitatea participanților.

Ce s-a întâmplat apoi cu Bezos

Gates a fost în vacanță de-a lungul coastei Turciei și a vizitat populara destinație turistică Bodrum, săptămâna trecută. Se pare că Jeff Bezos s-a întors la propriul iaht, andocat în Gökova, cu un elicopter privat. „Flying Fox”, pe care se crede că fostul CEO al Amazon îl deține, a fost depistat anterior în Turcia în 2019, a raportat Business Insider.