Bicarbonatul de sodiu te ajută să scapi de coșuri și puncte negre. Ce trebuie să faci

Bicarbonatul de sodiu te ajută să scapi de coșuri și puncte negre

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai accesibile și versatile ingrediente care pot veni în ajutorul tău când vine vorba de coșuri și puncte negre sau aspectul de păr gras. Ai mai jos rețetele întrebuințările lui când vine vorba de înfrumusețare și micile rețete pe care le poți face la tine în casă, pentru a-ți îmbunătăți aspectul fizic.

Bicarbonatul de sodiu te ajută să scapi de coșuri și puncte negre

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit de la prăjituri și alte preparate până la diferite întrebuințări în bucătărie, în afara ei, dar poate veni în ajutor și când vine vorba despre frumusețe. Ingredientul, care se află mai mult ca sigur în toate bucătăriile din întreaga lume, sau poate fi cumpărat cu puțini bani de la magazin, este un bun exfoliant pentru piele, pentru unghii, coșuri și puncte negre.

Tratament pentru coșuri și puncte negre

Contrar credințelor populare, coșurile și punctele negre sunt o formă de acnee. Ele afectează foartă multă lume, indiferent de vârstă. De menționat este că, depinzând de ten, cu mențiunea că cel mai important pas pentru ca tratamentul să funcționeze este îngrijirea constantă, este că nu e nevoie să cheltui o avere pe produse cosmetice pentru a scăpa de mica ta imperfecțiune.

Bicarbonatul de sodiu te ajută să scapi de coșuri și puncte negre. Ce trebuie să faci
Pentru a scăpa de mica imprefecțiune nu trebuie să cheltui o avere

Tratament: fă o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și aplic-o pe zonele afectate, apoi las-o sp se usuce înainte de a îndepăra prin clătire. Coșurile se vor usca și vor dispărea. Pentru punctele negre, pe care le avem cu toții, prepară o pastă din bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie și aplic-o pe nas și pe zonele în care ai puncte negre. Las-o să își facă efectul, să se usuce, apoi, după ce se întărește, îndepărteaz-o folosind apă rece, așa încât porii tăi să se închidă după curățare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI