Bicarbonatul de sodiu, introdus în rutina de înfrumusețare. Cum poate fi utilizat

Bicarbonatul de sodiu, introdus în rutina de înfrumusețare. Cum poate fi utilizat
La ce mai poate fi bun bicarbonatul de sodiu?

Multe femei nu știu că bicarbonatul de sodiu, cel mai simplu și ieftin produs din bucătărie, poate să fie introdus cu succes în rutina de înfrumusețare. Dacă ești alergică la compoziția folosită în produsele de pe piață sau pur și simplu nu te avantajează, iată opțiunea ieftină și practică!

Cum să introduci bicarbonatul de sodiu în rutina de înfrumusețare

Mulți s-au săturat de lucrurile din compoziția produselor de pe piață, astfel că revin la cele simple pe care le are oricine în casă. Metodele naturale te salvează deseori din micile probleme pe care le întâmpini. De exemplu: dacă ai stat prea mult la soare, poți să atenuezi usturimea cu o soluție făcută din bicarbonat și apă. Compresele acestea sunt de mare ajutor pentru cei cu pielea albă. Îți poți freca pantofii cu o cârpă cu bicarbonat și apă, mai apoi să uiți că aceștia erau, de fapt, zgâriați sau pătați. În schimb… iată utilizările pentru frumusețe!

1. Şampon uscat
În loc să cheltui mulţi bani pe şampoanele uscate, Dr. Oz recomandă folosirea bicarbonatului de sodiu. Pune bicarbonat de sodiu la rădăcină, ciufuleşte părul şi masează bine, după care scutură-l bine. Efectul va fi la fel de rapid şi eficient.

2. Şampon pentru volum folosind bicarbonat
Amestecă puţin bicarbonat de sodiu împreună cu cantitatea de şampon pe care o foloseşti pentru o spălare. Părul va căpăta mai mult volum, deoarece bicarbonatul îndepărtează impurităţile şi face firul mai uşor.

3. Tratament pentru acnee cu bicarbonat de sodiu
Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere de albine, aplică pasta şi lasă să acţioneze 15 minute. Se clăteşte cu apă călduţă.

Cum poți să introduci bicarbonatul de sodiu în rutina de înfrumusețare
Cum poți să introduci bicarbonatul de sodiu în rutina de înfrumusețare

Cum te ajută?

4. Albirea dinţilor
Amestecă bicarbonat de sodiu, căpşuni şi zeamă de lămâie pentru a obţine o pastă pe care să o foloseşti pentru periajul dentar.

5. Curăţarea periei de păr
Pentru a curăţa peria de păr ai nevoie de bicarbonat. Amestecă într-o bol apă caldă cu trei linguri de bicarbonat şi lasă peria în această soluţie.

6. Exfoliant pentru faţă cu bicarbonat
Amestecă o lingură cu bicarbonat de sodiu în produsul de curăţare facială pe care-l foloseşti. Astfel vei forma o pastă pe care o poţi folosi pentru a exfolia tenul cu mişcări circulare. Pielea va rămâne catifelată şi curată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI