Bicarbonat de sodiu și miere de albină, rețete miraculoase. Cum îți ajută organismul?

Autor: Chivu Ana - 12:13, 16 iun. 2019
Bicarbonat de sodiu și lămâie

Bicarbonat de sodiu, amestecat cu miere de albină, poate aduce mari beneficii. Acestea, consumate timp de 30 de zile, aduc o schimbare în bine corpului. Ce rețetă trebuie să folosești?

Bicarbonat de sodiu, rețetă miraculoasă cu miere de albină

Te-ai întrebat ce se întâmplă dacă amesteci bicarbonatul de sodiu cu miere? Trebuie să știi beneficiile acestei rețete, pentru că ajută mult organismul. Amestecul trebuie consumat 30 de zile. Celulele canceroase se hrănesc majoritar cu zahăr, iar această combinație dintre bicarbonat și miere ajută la asta, zahărul disturgând celulele de cancer.

Pentru a preveni boli, o lingură de bicarbonat de sodiu, alături de miere, te ajută. Gătește amestecul preț de 10 minute. Compoziția nu se păstrează la frigider! Ia câte o linguriță din preparat de trei ori pe zi, timp de o lună, și asigură-te că nu este consumat înainte de masă. De asemenea, specialiștii anunță că , în timpul dietei, trebuie să reduci aportul de carne și făină albă sau zahăr.

BIcarbonat de sodiu amestecat cu mierea de albină. Rețete miraculoase
BIcarbonat de sodiu amestecat cu mierea de albină. Rețete miraculoase

Medicii, revoltați de tratamentele cu bicarbonat?

Are o acţiune imediată, agreabilă, promptă, iar pacienţii îl preferă pentru că este la îndemână şi este foarte ieftin. Folosit pe termen lung poate apărea fenomenul de rebound, aciditatea se intensifică şi va accentua predispoziţia spre ulcer. „Bicarbonatul nu te omoară, dar e ca şi când te-ai încălzi cu un pahar de ţuică. Pe măsură ce consumi, tot ai vrea mai mult. În timpul unei crize, mai bine folosim un pansament gastric autorizat”, susţine medicul chirurg Călin Tiu.

Medicii susțin că exagerearea folosirii bicarbonatului nu este deoc indicată. Un timp de aroximativ o lună este mai mult decât suficient pentru corp. „Nici măcar în combinaţia bicarbonat cu suc de lămâie eu nu recomand curăţarea dinţilor acasă. Sucul de lămâie este un acid care poate produce demineralizarea smalţului dintelui, iar asta înseamnă început de carie”, a mai adăugat medicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI