Bibeloul-păpușă care valorează o avere pe internet. Dacă o ai, ești un om mai bogat

Bibeloul-păpușă care valorează o avere pe internet. Dacă o ai, ești un om mai bogat
Bibeloul papusa care valoreaza o avere pe internet. Daca o ai, esti un om mai bogat

Ar fi cazul să verifici vitrina din sufragerie, iar dacă mai ai anumite bibelouri lăsate moștenire de la părinți sau bunici, acum este momentul să le vinzi pe site-urile de anunțuri. Unul dintre cele mai cunoscute bibelouri în formă de păpușă valorează o adevărată avere, în 2022.

Cât costă, în 2022, un bibelou în formă de păpușă din perioada comunistă

În era comunistă, bibelourile erau la mare căutare. Celebrul pește ce trona pe mileul de pe televizor, bibelourile în formă de balerine, păpuși, pescarul și omul care cântă la vioară, acompaniat de câinele său, sunt printre cele mai cunoscute și regretate de nostalgicii acelei perioade.

În 2022, unele dintre aceste obiecte de artă din porțelan sau sticlă pot ajunge să coste o adevărată avere. Cei interesați pot găsi reale comori, pentru a-și completa colecțiile.

Recent, un român a distribuit, pe site-urile de articole de vânzare, un anunț cu o păpușă de porțelan rokoko alt-wien antic 1800, pe care o vinde pentru o sumă exorbitantă. Vânzătorul cere pe bibelou nici mai mult, nici mai puțin de 3700 de lei, adică 750 de euro.

„Bibelou altwien, anii 1800, păpușa portelan 26×16 cm, antică alwin fără defect! Manufactură deosebită, stare perfectă!

Fără ciobitură sau lipituri, reparații”, este anunțul publicat de un utilizator al platformei, care se adresează „cunoscătorilor de artă și pasionați de lucruri ce dispar de pe acest pământ!”.

Moneda din România care valorează o adevărată avere

Printre alte anunțuri care au împânzit site-urile de vânzări din România sunt cele referitoare la obiectele de colecție din secolele trecute, precum monede și bancnote.

Indiferent că scrollezi pe Okazii, OLX sau alte site-uri specializate în anunțuri de toate felurile, este imposibil să nu găsești obiecte valoroase care să nu te atragă.

Te-ai gândit vreodată că monedele vechi, pe care le găsești uitate prin setare, pot valora o avere? Cele mai căutate anunțuri, în prezent, sunt cele referitoare la bijuterii, articole vintage, precum și bancnote sau monede de colecție.

Utilizatorii de pe site-urile de anunțuri din România au pus la vânzare o monedă de argint ce datează din anul 1946, un ban de 100.000 de lei fabricat din argint și gravat cu chipul Regelui Mihai I.

„Oferim spre vânzare monede care sunt în familie de peste 50 ani. Moneda de colecție din argint de 100.000 lei din anul 1946 Menționez ca nu a fost spălată, curățată, etc”.

„Moneda argint 100.000 Lei Regele Mihai 1946 Valoarea nominală 100000 LEI, ROMANIA, stema României şi un porumbel aducînd o ramură de măslin unei femei simbolizînd pacea.

Revers. Inscripţia MIHAI I REGELE ROMANILOR, efigia regelui spre dreapta şi anul 1946.”, sună anunțurile de pe Olx și Okazii.

Prețul pentru o monedă originală variază între 130 și 200 de lei, iar replicile costă în jur de 20 de lei.

Urmăriți Playtech.ro și pe