Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică. Nici nu voia să audă de așa ceva, dar iată cum arată acum

Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică. Nici nu voia să audă de așa ceva, dar iată cum arată acum

Când toată lumea credea că s-a oprit, Bianca Drăgușanu a mai bifat o nouă intervenție estetică. Deși vedeta vrea să țină secret asta, schimbarea din ultima perioadă este mărturie: și-a făcut implant fesier.

Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică

Bianca Drăgușanu este o femeie cu forme bine conturate, dar nu pe atât de mult pe cât și-ar fi dorit. Astfel că, vedeta a apelat, în secret, la medicul estetician pentru a-i faace o nouă intervenție.

În imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu pare extrem de mândră de posteriorul său, așadar implantul fesier a ieșit așa cum și-a dorit.

Probabil că operația a fost făcută cu câteva săptămâni în urmă, atunci când vedeta și-a schimbaat și silicoanele. La vremea respectivă, vedeta a admis în emisiunea lui Dan Capatos, mai în glumă, mai în serios, că și-ar dori o asemenea intervenție. Tot atunci, medicul estetician nu a fost de acord cu asta, dar se pare că Bianca Drăgușanu a reușit să-l convingă să-i facă și un implant fesier.

”Nu sunt o persoană ipocrită”

De când și-a făcut implant fesier, Bianca Drăgușanu a început să schimbe și stilul vestimentar, purtând mai des colanți sau articole vestimentare care se mulează pefect pe posteriorul lucrat.

„Nu sunt o persoană ipocrită. Când am vrut să-mi ajustez o parte a corpului, am facut-o. Mi-am pus botox, am implanturi mamare, mi-am scos câteva aluniţe şi dacă o să mă mai nemulţumească ceva la corpul meu pe viitor, o să fac o nouă modificare. Cu toate acestea sunt anumite operaţii faţă de care am o reticenţă. Niciodată nu m-aş aşeza pe masa de operaţie să-mi fac un implant fesier. Prefer să-mi lucrez posteriorul la sala de fitness”, afirma Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani.

Se pare că vedeta s-a răzgândit între timp și nu a mai avut răbdare să-și lucreze posteriorul în sala de fitness, ci a ales altă cale: implantul fesier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI