Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre Alex Bodi. “E vorba despre dependență”

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre Alex Bodi

Vremurile grele i-au adus din nou împreună. Deși în primele interviuri acordate din postura de actuală parteneră a lui Bodi era destul de ezitantă, ba chiar sceptică în legătură cu viitorul ei alături de afacerist, acum, Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații, opuse față de cele din trecut.

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre Alex Bodi

După ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au hotărât să se despartă oficial și au divorțat și în fața notarului, afaceristul a realizat că tot Bianca îi este suflet pereche, declarând că vrea să lase în urmă toate părțile urâte ale relațiilor lor.

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre Alex Bodi. “E vorba despre dependență”
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt într-o relație din luna august a anului 2018, spune o prietenă de-ale blondinei

Lumea mondenă s-a zguduit la aflarea veștii că cei doi s-au separat și că, mai mult, după învinuiri și lucruri neplăcute din căsnicia lor scoase la suprafață, unul dintre protagoniști a dorit chiar și împăcarea. Timpul nu stă în loc și nici sentimentele dintre cei doi, tot ele aducându-i pe Bodi și Bianca din nou împreună.

Vedeta lămurește definitiv împăcarea cu afaceristul

Au încetat cu ”certurile și cu războiul inutil”, după cum spunea Bodi, iar acum cei doi se declară fericiți că împart aceeași casă, aceeași masă și că petrec împreună 24 de ore din 24. Cât despre Bianca, ea a recunoscut că ceea ce este între ea și Bodi se numește ”dependență”. Drept pentru care, acum, deși public s-au spus multe, dă frâu liber sentimentelor.

„Îmi ocup timpul cu sala, citesc, mă rog, iubesc și am doar gânduri pozitive. Da, ne-am împăcat. Nu este evident? Asta-i viața, e imprevizibilă. Fiecare înțelege ce vrea. Eu am o viață frumoasă. Între noi nu este vorba de cadouri, e vorba de pasiune, despre sentimente curate, despre adrenalină, despre dependență”, a spus Bianca pentru CanCan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI