Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu: ‘O mizerie de om’

Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu: ‘O mizerie de om’
Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu:

După mai multe atacuri ale Claudiei Pătrășcanu la adresa Biancăi Drăgușanu, blondina a răbufnit și a făcut acuzații foarte dure la adresa soției lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu

După ce soția lui Gabi Bădălău a caracterizat-o pe Bianca Drăgușanu ca fiind un ”un pericol pentru toți copiii” și i-a interzis să se apropie de copiii ei, Bianca Drăgușanu a avut o serile de replici dure. Între cele două femei din viața lui Gabi Bădălău se duce un adevărat război și fiecare lansează acuzații care mai de care mai grave. Bianca Drăgușanu este, de cea care ripostează de data aceasta, după ce Claudia Pătrășcanu i-a transmis acesteia că nu are voie să se aopropie de copiii ei și că Bianca este ”un pericol pentru toti copiii”.

Astfel că Bianca Drăgușanu a spus că aceste cuvinte o descriu, de fapt, pe Claudia Pătrășcanu, iar motivul din spatele spuselor brunetei ar fi frustrarea pe care aceasta ar avea-o.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”, a transmis Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.

”O stricăciune amărâtă”

Iar afirmațiile dure ale Biancăi Drăgușanu nu s-au oprit aici. Blondina spune că artista și-ar fi învățat copiii să o înjure și că i-ar folosi pe cei mici ”ca pe o monedă de schimb”. În plus, Bianca Drăgușanu a ținut s-o critice pe Claudia Pătrășcanu pentru felul în care ea vorbit la adresa afaceristului, tatăl copiilor ei.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI