Bianca Drăgușanu își schimbă radical dantura. Are șanse mari să seteze un trend nou în România EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu își schimbă radical dantura. Are șanse mari să seteze un trend nou în România EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu, nouă modificare estetică. Ce vrea să-și facă la dantură?

De mai bine de 18 ani, vedeta bate drumul până la Timișoara, pentru a merge la același stomatolog, care i-a reparat dantura. Bianca Drăgușanu a fost mereu adepta intervențiilor estetice, atunci când a fost cazul. Vedeta arată impecabil, iar contractele sale de imagine îi aduc venituri frumușele. Ei bine, de data aceasta, fosta asisentă tv a considerat că este timpul să-și schimbe aspectul danturii.

Bianca Drăgușanu, nouă îmbunătățire estetică

  • Vrea canini mai mari

Astfel că, Bianca Drăgușanu s-a urcat în cursul zilei de astăzi în avion, via Timișoara. Acolo, aceasta merge de mai bine de 18 ani, la același medic stomatolog, pe care nu vrea să-l schimbe din anumite motive.

”De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. Prima oară am fost când am avut ceva probleme de sănătate cu dantura, gen reparații.

Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog”, a declarat Bianca pentru playtehc.ro.

„Am fost prima care am lansat moda”

Aceasta a adăugat că dorește să-și schimbe fațeta și aspectul danturii. Mai precis, vrea canini mai mari.

„M-am dus pentru o verificare și alt model. Tot timpul, mai întâi îmi face pe calculator de fiecare dată când apare ceva nou. Acum mi s-a pus pata să-mi fac caninii mai pronunțați. Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România, eram doar eu cu Țiriac și Năstase care aveam. Acum vreau să inventez moda vampire, să văd dacă e de acord și stomatologul meu”, ne-a mai spus aceasta.

Și-a dus fiica la Paris

Recent, Bianca s-a întors dintr-o excursie la Paris, acolo unde a plecat cu fiica sa, Sofia, în vârstă de cinci ani, dar și cu sora și copilul acesteia. ”Am stat de vineri până luni. Am dus-o la Disneyland. Am fost și cu sora și nepotul meu”, a completat vedeta. Blondina obișnuiește să-și ducă fiica în vacanțe de lux, ea fiind recent, cu cea mică, și în Antalya.

  • Spune că Sofia o copiază la nebunii

De când s-a despărțit de Victor Slav, tatăl fetiței, vedeta are grijă ca acesteia să nu-i lipsească nimic, după cum însăși ne mărurisește:  ”Eu îmi cresc copilul singură, sunt o norocoasă că îmi pot permite”. Bianca beneficiază însă și de sprijinul mamei sale, care petrece mult timp cu micuța, atunci când ea este plecată de acasă.

Potrivit propriilor mărturisiri, aceasta ar fi preferat ca Sofia să-i semene fizic, dar să fie calmă ca și tatăl ei: ”Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine, și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii”.

  • A cheltuit o mică avere cu testele PC-R

Mai mereu plecată în vacanțe, Bianca a decis să se vaccineze, pentru a nu mai fi nevoită să facă, de fiecare dată, testele Covid: ”M-am vaccinat, să nu mai dau banii pe teste. Am cheltuit deja destul de mult cu le, am făcut nu știu câte PC-R-uri, la fiecare plecare. La mine vacanțele vin pe neprevăzute”, a adăugat aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe