Bianca Drăgușanu, aproape dezbrăcată pe internet. Imaginea cu care și-a înnebunit fanii

de: Bișinicu Andreea
15 02. 2022

Bianca Drăgușanu știe foarte bine cum să atragă atenția celor din jur. Recent, focoasa blondină a aprins imaginația tuturor bărbaților care suspină după ea, după ce a apărut într-o ipostază fierbinte pe rețelele sociale. Ce cadou vizual le-a făcut controversatul designer prietenilor săi virtuali. Fanii au înroșit butonul de like.

Bianca Drăgușanu s-a pozat aproape dezbrăcată pe Instagram

De Ziua Îndrăgostiților, Bianca Drăgușanu a făcut să suspine întreaga suflare masculină a României, după ce s-a fotografiat într-o ipostază mai mult decât fierbinte.

Perfect conștientă de atuurile sale fizice și de trupul sculptat de amazoancă, fosta prezentatoare TV și-a pus pretendenții pe jar, pozându-se complet dezbrăcată într-o cadă plină cu petale de trandafir.

Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, așadar, susținătorii i-au trimis blondinei sute de aprecieri și de comentarii laudative, internauții admirând silueta perfectă pe care fostul topmodel o deține.

Imaginea este cu atât mai prețioasă, cu cât Bianca Drăgușanu poartă bijuterii fine, din aur și diamante, care-i împodobesc gâtul zvelt și încheietura mâinii.

Scena senzuală din cadă reamintește de secvența memorabilă din filmul American Beauty, filmat în anul 1999, când protagonista se relaxează într-o cadă plină cu petale de trandafiri, florile acoperindu-i doar nurii.

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze

Recent, fosta soție a lui Alex Bodi a trecut printr-o nouă schimbare de look. Bianca Drăgușanu și-a micșorat buzele, după ce a făcut încă o vizită medicului său estetician.

Întrebată de ce a luat această decizie, vedeta a explicat faptul că își dorește să fie diferită, având în vedere faptul că, acum, cele mai multe dintre femeile din România i-au preluat exemplul, ajungând să semene cu ea.

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-o dată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu „crenvuștii” ăia, a fost ceva șocant. Îmi plăceau „crenvuștii” mei, dar eu am lansat trendul ăsta. Sunt un trend setter.

Toată lumea se ducea la medicul estetician cu poza mea, deși marea majoritate mă critica pentru mărimea buzelor mele. S-au făcut toate așa și pentru asta nu mai vreau să fiu așa. Eu vrea să fiu altfel.”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru pasiunea ei pentru operațiile estetice. Acum câteva luni, focoasa blondină și-a făcut o intervenție la nivelul ochilor.

Mai exact, creatoarea de modă a apelat la operația de cantopexie, care-ți remodelează forma ochilor, cu ajutorul unor fire, obținând efectul de ochi de pisică.