Bianca Drăgușanu, amenințată crunt de Alex Bodi. Ce imagini șocante va publica cu ea, pentru a o umili

Bianca Drăgușanu, amenințată crunt de Alex Bodi. Ce imagini șocante va publica cu ea, pentru a o umili
Cum o ameninta Alex Bodi pe Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu a spus la Teo Show ce se întâmplă acum în viața ei, după ce a publicat imagini cu ea plină de vânătăi. Acesta a mărtursit că se teme de fostul ei soț și că el a contactat-o în ultimele zile.

Bianca Drăgușanu, amenințată crunt de Alex Bodi

„De câteva zile am senzatia ca sunt santajata de niste persoane care la un moment dat au facut parte din viata mea. În momentul de fata nu fac nicio acuzatie, sper sa nu se intample asta, pentru ca daca se intampla asta, vor fi pedepsite de lege. Cutia Pandorei s-a deschis cu poza cu mine de când am făcut o blefaroplastie, de acum un an de zile, poza care nu a fost data cu acordul meu si care a fost facuta fara ca eu sa stiu. A fost facuta intr-un videocall, e un screenshot si a fost data sa justifice alte poze ale mele și alte actiuni. In momentul de fata se afla pe rol un dosar de vatamare corporala si agresiune, despre care veti afla mai multe atunci cand va incepe procesul”, a declarat Bianca Drăgușanu, care a depus deja o plângere penală.

Dezvăluirile blondinei sunt de-a dreptul șocante. Aceasta spune că s-a săturat să fie terorizată de o persoană cu care nu mai are nicio legătură.

„ Poza in care eu am un ochi vanat nu e din momentul in care am facut blefaroplastie, nu ai cum sa te operezi de patru ori pe an, eu am acte. Operatia a fost anul trecut in luna februarie, vindecarea a durat in jur de doua luni de zile. Celelalte poze sunt facute in descurs de doi ani de zile, cu date si inregistrari care arata provenienta. Am facut aceste poze ca sa nu se se confunde lucrurile, circumstanta in care eu am fost operata si circumstanta in care eu am fost snopită în bătaie timp de doi ani jumate. Voi stiti de cand am venit aici, in emisiune, ca veneam foarte machiata si va spuneam „nu mă filmați din unghiul asta, sa nu se vadă semnele”. Exista conversatii cu amenintari si in care eu sunt santajata. Nu le pot face publice pentru ca este ilegal, dar vor fi prezentate in instanta, pentru ca m-am saturat sa fiu terorizata de un om cu care nu mai am nicio legatura”, a mai spus frumoasa blondină.

Cum o șantajează Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Deși nu are dovada că imaginea a fost făcută publică de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu crede că el a fost totuși.

„În mod real nu am dovada ca imaginea a fost facuta publica de el. In acea perioada nu vorbeam decat cu trei persoane pe video, dar exista una singura cu care am vorbit pe video. El era plecat la Londra, isi cunostea amanta pe care o are si acum si ma suna sa vada cum ma simt. Este singurul cu care am vorbit pe videocall cand aratam asa”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în direct.

Bianca Drăgușanu a mai declarat că Bodi o șantajează cu niște filmulețe în care aceasta ar fi vrut să se arunce de la balcon pentru el.

„Este un om foarte abil, inteligent şi are o putere de convingere foarte mare. Şi-a creat nişte extensii ca să aibă alibi, prin care a încercat să mă contacteze. Şi cu el am vorbit, s-au creat nişte conferinţe făcute de persoane pe care le cunoaştem amândoi, de teamă să nu îl înregistrez. Înainte de ziua lui m-a sunat din arest şi ne-am certat ca şi cum am fi fost un cuplu. Şi atunci de frică, ca să nu poată fi acuzat că mă suna, şi-a creat nişte extensii. Am avut nişte discuţii şi zilele trecute. Ieri mi-a spus nişte lucruri şi eu m-am simţit şantajata

Mi-a spus că are niște filmulețe cu mine pe care probabil o să le dea că se vadă cine sunt eu și cum am vrut eu să mă arunc de la balcon pentru el și așa mai departe. Eu încercam să vorbesc, dar nu puteam. L-am înregistrat. E foarte supărat ca eu am dat pozele alea cu mine după ce am luat bătaie. Toată lumea întreabă de ce am dat pozele alea acum. Pentru că el a început să mă contacteze și mie mi s-a făcut frică de el. Le-am dat pentru că mie, în momentul ăsta, îmi este frică de el”, a spus Bianca Drăgușanu, la Teo Show

Urmăriți Playtech.ro și pe