Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi, în plină stradă. Video cu altercația dintre cei doi

Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi, în plină stradă. Video cu altercația dintre cei doi
Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi, în plină stradă

Au divorțat, s-au împăcat, iar acum au trecut la adevărata acțiune. Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi, în plină stradă. Video cu altecația dintre cei doi.

Bianca Drăgușanu a fost agresată din nou de Alex Bodi, în plină stradă

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, zilele trecute, după doar trei luni de când cei doi și-au spus ”da”. De altfel, povestea ei de iubire cu afaceristul Bodi a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri, cu mare scandal, care s-au încheiat cu agresiuni ori cu apeluri din partea vecinilor la 112.

Cei doi s-au cununat la începutul lunii august, iar noul anotimp le-a adus alte gânduri, cele de despărțire. Astfel, cuplul a decis să își spună adio, după doar trei luni de dragostea. În urma neînțelegerilor, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, iar Bodi a făcut primele declarații despre motivul despărțirii.

Azi divorț, mâine împăcare, poimâine scandalul

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun”, a declarat Bodi, la acea vreme.

Cum cei doi se schimbă după cum bate vântul, deși Bodi spunea că e gata…nu a fost gata, căci au fost surprinși, marți, la un restaurant împreună și păreau că s-au împăcat. Ei bine, azi, miercuri, au fost surprinși în mijlocul unui scandal în public, în parcarea unui local de fițe din București, de jurnaliștii de la kfetele.ro.

De altfel, nu este prima dată când partenerul o agresează. Întrebat de jurnaliști despre acest subiect, acesta a răspuns: „Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI