Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi, în plină stradă. Video cu altercația dintre cei doi

Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi, în plină stradă

Au divorțat, s-au împăcat, iar acum au trecut la adevărata acțiune. Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi, în plină stradă. Video cu altecația dintre cei doi.

Bianca Drăgușanu a fost agresată din nou de Alex Bodi, în plină stradă

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, zilele trecute, după doar trei luni de când cei doi și-au spus ”da”. De altfel, povestea ei de iubire cu afaceristul Bodi a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri, cu mare scandal, care s-au încheiat cu agresiuni ori cu apeluri din partea vecinilor la 112.

Cei doi s-au cununat la începutul lunii august, iar noul anotimp le-a adus alte gânduri, cele de despărțire. Astfel, cuplul a decis să își spună adio, după doar trei luni de dragostea. În urma neînțelegerilor, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, iar Bodi a făcut primele declarații despre motivul despărțirii.

Azi divorț, mâine împăcare, poimâine scandalul

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun”, a declarat Bodi, la acea vreme.

Cum cei doi se schimbă după cum bate vântul, deși Bodi spunea că e gata…nu a fost gata, căci au fost surprinși, marți, la un restaurant împreună și păreau că s-au împăcat. Ei bine, azi, miercuri, au fost surprinși în mijlocul unui scandal în public, în parcarea unui local de fițe din București, de jurnaliștii de la kfetele.ro.

De altfel, nu este prima dată când partenerul o agresează. Întrebat de jurnaliști despre acest subiect, acesta a răspuns: „Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI