23 ian. 2021 | 14:50

Bianca Drăgușanu, achiziție spectaculoasă de 300.000 de euro. De unde a avut atâția bani

Monden
Bianca Drăgușanu, achiziție spectaculoasă de 300.000 de euro. De unde a avut atâția bani
Bianca Drăgușanu, achiziție de 300.000 de euro. De unde a avut bani?

Biancăi Drăgușanu îi merg lucrurile foarte bine. Aceasta se bucură de afaceri roditoare, are o fiică superbă ce-i aduce zilnic zâmbetul pe față și acum trăiește din nou fiorii dragostei. Vedeta și-a făcut un nou cadou de lux în valoare de 300.000 de euro. De unde vin banii cu care se răsfață zilnic?

Bianca Drăgușanu revine cu achizițiile spectaculoase. Ce și-a cumpărat în valoare de 300.000 de euro? De unde a avut bani?

Soarele a venit clar pe strada Biancăi Drăgușanu! Controversata vedetă de la noi a făcut din nou o achiziție cu care i-a surprins din nou pe fani. Aceasta ar putea să facă invidios orice iubitor de mașini de lux, pentru că recent a mai adăugat o astfel de bijuterie la mica sa colecție.

Mai exact, fosta asistentă păcătoasă și-a luat un Rolls Royce alb pe exterior și camel pe interior. Blondina mai are în posesie și un Mercedes, are bijuterii scumpe și ultimele obiecte vestimentare și accesorii ale celor mai cunoscute case de modă din lume.

  • De unde a avut bani?

Chiar fosta prezentatoare de televiziune a spus că obrazul fin cu cheltuială se ține. Numai 10.000 de euro este grădinița pe care o frecventează micuța sa. Se pare că afacerea cu haine care e în continuă dezvoltare și pe care vrea să o mute cât mai repede în Dubai ar fi mina de aur.

”Rochii de eveniment casula, adica am fost si am tras concluzia ca nu aveam de unde sa cumparam rochii turnate, asa ca vreau butic cu croitor in el” a spus Bianca la Showblitz.

”Eu vreau să deschid o ”școală de dive”

”Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat fosta blondă a lui Bote.

„Bianca onorează toate comenzile. Nu îşi lasă clienţii dezamăgiţi. Trimite acolo unde i se cere. De jumătate de an, atelierul colaborează strâns cu câţiva proprietari de magazine din străinătate care îşi cumpără marfă de la Bianca şi o vând ca pe pâinea caldă. În acest moment, Bianca vinde în oraşe importante din Anglia, Italia, Elveţia, Germania şi Turcia”
Surse din anturajul vedetei tv (Sursa: click.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro