Bianca Andreescu trece prin momente cumplite! Rivala Simonei Halep, o nouă veste tristă

Bianca Andreescu trece prin momente cumplite! Rivala Simonei Halep, o nouă veste tristă
Bianca Andreescu trece prin momente cumplite! Rivala Simonei Halep, o nouă veste tristă

Bianca Andreescu trece prin clipe cumplite. Jucătoarea de tenis se confuntă cu probleme medicale ce par să nu se mai sfârșească. Sportiva româncă a anunțat că se resimte din nou, exact atunci când se pregătea să revină pe terenul de tenis.

Bianca Andreescu, momente cumplite! Rivala Simonei Halep, o nouă veste tristă

Bianca Andreescu are probleme de sănătate. Sportiva s-a mai confruntat cu probleme de sănătate. Acum, când crdea că o revină pe terenul de tenis, sportiva este nevoită să meargă, din nou, prin spitale.

Astfel, rivala Simonei Halep, a fost nevoită să anunțe că  că nu va putea juca la turneul demonstrativ de la Charleston. Acest turneu era programat să aibă loc săptămâna viitoare, după cum informează Punto de Break.

Bianca Andreescu s-a retras de la turneul de la Charleston
Bianca Andreescu s-a retras de la turneul de la Charleston. Sursa foto: wtatennis.com

Bianca Andreescu s-a retras de la turneul Charleston din caza problemelor de la genunchi

Bianca Andreescu s-a retras de la turneul de la Charleston pentru are în continuare probleme la genunchi. Bianca Andreescu a fost înlocuită astfel de Caroline Dolehide.

Turneul de la Charleston este o competiție extrem de puternic, urmând ca aici să mai participe tenismene precum Sofia Kenin, Vika Azarenka, Sloane Stephens, Amanda Anisimova, Madison Keys sau Danielle Collins.

De unde au început problemele de sănătate ale Biancăi Andreescu

Ghinionul Biancăi Andreescu a început în anul 2019. Sportiva s-a accidentat pentru prima dată la Turneul Campioanelor, competiție care a avut loc în luna noiembrie a anului 2019. De atunci, Bianca Andreescu nu s-a mai văzut capabilă să intre pe teren.

A avut mai multe încercări de a reveni pe teren, însă mereu s-a retras în ultima clipă din cauza problemelor pricinuite de accidentarea de la Turneul Campioanelor. În aceste condiții, Bianca Andreescu nu se știe când va putea juca din nou tenis la capacitate normală. Circuitul oficial WTA va reîncepe pe data de 3 august, iar până atunci Bianca Andreescu ar trebui să fie aptă de joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI