Pedepse pe bandă rulantă la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a făcut anunțul care-i vizează pe toți concurenții

Mesaj special de la Andreea Mantea către toți concurenții. Pedepsele curg în voie în casa Puterea Dragostei

Regulile de la Puterea Dragostei se înăspresc din cauza neascultării concurenților. Andreea Mantea i-a anunțat pe toți cei care participă la show-ul iubirii că toate inițiativele lor care nu au fost în concordanță cu regulamentul casei vor urma să fie pedepsite mai aspru decât niciodată. Episodul de azi, 9 septembrie, se arată a fi unul foate greu pentru aceștia. Ce mesaj le va da moderatoarea emisiunii?

Andreea Mantea a făcut anunțul! Concurenții, aspru pedepsiți pentru încălcarea regulamentului

Internauții o aseamănă pe internet pe Andreea Mantea cu o profesoară, dat fiind pedepsele și învățămintele care le sunt atribuite concurenților. Ei bine, au și de ce! În episodul de astăzi, toți vor afla că nerespectarea regulilor au consecințe dure care trebuiesc și ele savurate. În gala de ieri, 8 septembrie, bruneta i-a avertizat că urmează să plătească pentru tot ceea ce au făcut în spatele camerelor sau chiar și în emisiune. La finele galei, cunoscuta moderatoare de televiziune le-a împărtășit celor ce au venit în Turcia pentru a se îndrăgosti faptul că a primit două mesaje importante pentru ei și pentru parcursul lor în show.

„Dragi concurenți, având în vedere că în această săptămână a fost un haos total în ambele case, iar unii dintre voi au încălcat grav regulile casei Puterea Dragostei, am decis următoarele:….”, a spus Mantea despre primul mesaj care-i vizează pe concurenți. În episodul de astăzi, 9 septembrie, urmează ca toți din casă să plătească polițele și să se învețe din greșelile din trecut.

Pedepse dure pentru concurenții de la Puterea Dragostei pentru încălcarea regulamentului
Pedepse dure pentru concurenții de la Puterea Dragostei pentru încălcarea regulamentului

Sancțiuni aspre pentru regulile încălcate

Nu cu mult timp în urmă, Jador și Ella au încălcat grav regulamentul din casa Puterea Dragostei, așa că au trebuit să suporte consecințele. Cei doi s-au văzut în afara platoului, astfel că pedeapsa atribuită pentru aceată faptă i-a lăsat pe unul dintre ei fără premiul de 1.500 de euro.

“Jador și Ella, întrucât ați încălcat regula competiției și ați recunoscut că v-ați văzut în afara celor opt ore de filmare, fără ca staff-ul să fie înștiințat, veți fi nevoiți să suportați consecințele acțiunilor voastre. Ca atare, în cazul în care vreunul dintre voi va fi votat favoritul săptămânii, nu va mai beneficia de premiul de 1.500 de euro. Premiul va fi acordat în cazul în care ar fi fost câștigat de Jador băiatului de pe locul II. Iar în cazul în care ar fi fost câștigat de Ella, fetei clasate pe locul II. Consecințele nu se opresc aici. Fiecare dintre voi va trebui să plătească o sumă din banii alocați pentru traiul zilnic, sperând că în urma acestei sancțiuni vă veți revizui atitudinea”
Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI