17 sept. 2024 | 20:18

Betty Salam s-a împăcat cu soțul ei. Mesajul artistei și al lui Cătălin Vișinescu: ”Să ne despartă nimeni n-o să poată!”

Monden
Betty Salam s-a împăcat cu soțul ei. Mesajul artistei și al lui Cătălin Vișinescu: ”Să ne despartă nimeni n-o să poată!”
Betty Salam s-a impacat cu sotul ei

Încurcate sunt căile dragostei, iar Betty Salam și Cătălin Vișinescu par să fi simțit acest lucru pe propria lor piele. Cele două vedete Antena 1 s-au împăcat, după ce s-au despărțit la scurt timp după ce s-au întors din Asia Express – Drumul Zeilor. Ce mesaj le-a transmis cântăreața celor care i-au criticat.

Betty Salam și Cătălin Vișinescu sunt iar împreună

Betty Salam și Cătălin Vișinescu par să fi revenit la sentimente mai bune și au decis să-și mai dea încă o șansă iubirii, luptând pentru copilul și familia lor.

După ce s-au despărțit la scurt timp după ce s-au întors din emisiunea Asia Express, iată că destinul a avut alte planuri pentru fiica lui Florin Salam și tatăl băiețelului ei.

Acum câteva zile, Betty a decis să facă public anunțul reconcilierii sale cu soțul ei, Cătălin Vișinescu. Se pare că împăcarea celor doi a avut, cu adevărat, un gust dulce, judecând după versurile pe care solista le-a împărtășit fanilor pe rețelele sociale.

”De tine am inima legată/ Să ne despartă nimeni n-o să poată! De tine mă leagă o viață întreagă,Și știu c-o vreau lângă tine toată, toată!”, sunt versurile ce se aud pe fundalul clipului de pe TikTok, în care Betty Salam și Cătălin Vișinescu se sărută și se privesc în ochi, precum doi îndrăgostiți la început de drum.

Cei doi soți au simțit nevoia să pună puțină distanță între ei, după ce au venit din Asia Express

Acum câteva luni, frumoasa brunetă a postat un videoclip pe contul său oficial de TikTok unde confirma separarea de partenerul ei de viață.

Tot atunci, Betty Salam și-a asigurat fanii că, în ciuda pauzei lor din relație, ea și Cătălin Vișinescu păstrează o relație cordială și civilizată de dragul băiețelului lor, Mattias.

”Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase despre mine. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca să ne punem în ordine puțin viața noastră personală”, a declarat Betty Salam.

În prezent, artista și tatăl copilului său par a fi mai uniți și fericiți decât niciodată, dovedind faptul că dragostea adevărată învinge orice obstacol.

Digisport.ro
Scandal în SuperLiga României: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Care e diferența dintre vise și visuri? Ambele variante sunt corecte, dar înseamnă lucruri diferite
EVZ.ro
Lora, cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. Ce a descoperit
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să prepari ciorba de fasole în bol de pâine. Rețeta completă de la A la Z
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
ȘOC TOTAL! Au MURIT pe CAPETE! Răsturnare MAJORĂ în RĂZBOI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro