Berna de la Puterea Dragostei, părăsită pentru o vedetă din showbiz? Cu cine s-ar fi cuplat Philip

Berna de la Puterea Dragostei, părăsită pentru o vedetă din showbiz? Cu cine s-ar fi cuplat Philip
Berna de la Puterea Dragostei a fost sau nu părăsită de Philip pentru o vedetă?

Cuplul format din Berna și Philip este din nou cutremurat de zvonuri grele. Ce se întâmplă în cuplul făcut în fațele camerelor de luat vederi de la Puterea Dragostei? Cu ce vedetă s-ar fi cuplat bărbatul?

Berna de la Putere Dragostei a fost părăsită de Philip pentru o vedetă?

Zvonurile despărțirii dintre tinerii care s-au îndrăgostit nebunește la Puterea Dragostei au început să curgă lin după ce bărbatul a fost surprins în preajma unei vedete. Concret, acesta s-a filmat alături de Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Fanii s-au gândit imediat că aceasta ar fi putut reprezenta motivul despărțirii definitive dintre Berna și Philip. Cei doi au ales să pună punct relației după o perioadă intensă cuprinsă de certuri.

Cu toate că aveau planuri mari, chiar dorind să se căsătorească, se pare că soarta a decis altceva pentru ei. Fosta parteneră a lui Guță s-a lăsat surprinsă de tânăr pentru un filmuleț pe TikTok.

Comentariile fanilor au fost numai de felicitări și de apreciere, majoritatea bucurându-se să-i vadă împreună. Cei care i-au urmărit la emisiunea de pe Kanal D au mai sperat ca acesta îi recâștige inima blondinei, dar nu există cale de împăcare. ”Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc”, a fost mesajul tinerei.

„E vorba să comunicăm noi mai mult. Mi-aș dori să ne împăcăm pentru că îl iubesc foarte mult. Gelozia asta incredibilă distruge tot. (…) Am hotărât să iau o pauză, să mă întorc la ai mei acasă. E mai bine pentru amândoi. Încă avem foarte multe proiecte împreună (…)

„Îl iubesc!”

„În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel. Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip”
Berna (Sursa: Teo Show)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI