Bentley construiește locuințe pentru oameni. Ce surpriză colosală îi va aștepta în turnul de 60 de etaje

Bentley construiește locuințe pentru oameni. Ce surpriză colosală îi va aștepta în turnul de 60 de etaje
Bentley construiește locuințe pentru oameni

Bentley Motors a anunțat planurile sale de a dezvolta primul turn rezidențial de lux Bentley din lume, și anume, Bentley Residences.

Bentley construiește locuințe pentru oameni

Astfel, Dezer Development, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Florida o să fie partener cu Bentley pentru proiectarea și construirea turnului, în colaborare cu firma de arhitectură Sieger Suarez Architects.

Prin urmare, Bentley Residences o să fie amplasat pe coasta Sunny Isles Beach din Miami și va avea peste 200 de apartamente de lux. În plus, toate apartamentele vor avea propriul garaj, iar un lift special va transporta mașinile pe fiecare etaj. De asemenea, locuințele vor avea, balcon, piscină, saună și duș în aer liber. Interioarele apartamentelor o să conțină materiale și finisaje în armonie cu mediul exterior. Facilitățile interioare o să includă o sală de sport, spa, bar și restaurant.

Departamentul de proiectare Bentley a fost parte integrantă a dezvoltării clădirii și aduce la viață ADN-ul Bentley ca să asigure un design autentic.

Turnul Bentley Residences este programat a fi finalizat în 2026 și se anticipează că construcția va începe la începutul anului 2023. Clădirea respectivă o să aibă o înălțime de 230 de metri și peste 60 de etaje, devenind astfel cel mai înalt turn rezidențial de pe o plajă din SUA.

Despre Bentley

Bentley Motors Limited este un constructor britanic de automobile, care a fost fondat pe 18 ianuarie 1919 de Walter Owen Bentley (cunoscut ca W.O. Bentley sau doar „W”). Compania Bentley își are sediul în Crewe, Anglia, Regatul Unit. Din anul 1998, compania face parte din Grupul Volkswagen.

Marca de automobile este cunoscută pentru mașinile sale de curse sau de lux. Marca de automobile Bentley a fost fondată pe 18 ianuarie 1919 de Walter Owen Bentley și avea sediul în Cricklewood, la nord de Londra. Însă din cauza Marii crize economice compania a fost absorbită de Rolls-Royce în 1931.

De menționat este că astăzi, majoritatea modelelor Bentley sunt asamblate la fabrica Crewe a companiei, cu un număr mic asamblat la fabrica Volkswagen din Dresda, Germania, și cu caroserii pentru Continental fabricate în Zwickau și pentru Bentayga fabricate la uzina Volkswagen Bratislava.

”La Bentley Motors ne dedicăm dezvoltării și confecționării celor mai dorite mașini de înaltă performanță din lume. Fondată în 1919 de W.O Bentley, misiunea sa era „Să construiești o mașină rapidă, o mașină bună, cea mai bună din clasă”. Aceste cuvinte rămân adevărate astăzi și continuăm să facem Grand Tourers receptivi, confortabili și puternici”, se anunță pe site-ul Bentley România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI